Header afbeelding

Cadeautips voor reisliefhebbers

Cadeautips voor reisliefhebbers

 Met onderstaande cadeautips maak je ongetwijfeld iedere globetrotter gelukkig!

Reisgids

Weet de persoon in kwestie zijn volgende reisbestemming al? Koop een leuke reisgids zodat hij zich helemaal kan voorbereiden op de reis. Mijn persoonlijke favorieten zijn de reisgidsen van Capitool en Time to Momo (die ervoor 100% heetten). Een leuk alternatief is de Anywhere Travel Guide van Magda Lipka Falck. Die gids bestaat uit 75 kaarten waarop een opdracht staat die op iedere bestemming kan uitgevoerd worden. Superorigineel!

Wereldkaart

Iedere reisliefhebber heeft nood aan een wereldkaart om op aan te duiden waar hij al geweest is. De variaties op de traditionele wereldkaart zijn eindeloos! Ga je voor de kraskaart, het prikbord, de kleurplaat of kies je voor de zelf in mekaar te knutselen wereldbol? Op bol.com vind je heel wat verschillende opties!

Travel journal

Een travel journal bijhouden tijdens je reis resulteert altijd in een mooie herinnering voor later. Hoe leuk is het immers om erna nog eens door je reisdagboek te kunnen bladeren? Er bestaan zowel algemene als bestemmingsgerichte reisdagboeken, sommige kan je zelfs voor meerdere reizen gebruiken. Het assortiment is dus ook hier weer uitgebreid.

Bagagelabel

Niets is zo vervelend dan op de luchthaven te moeten wachten op je bagage en je koffer pas te herkennen wanneer hij al is gepasseerd. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat leuke en kleurrijke bagagelabels waardoor het onmogelijk wordt om je koffer niet te herkennen. Ik ben vooral fan van de labels van Flight-001!

Opvouwsysteem

Je koffer maken is een fluitje van een cent met enkele handige opvouwsystemen. Ze zorgen ervoor dat je ruimte bespaart, je alles op je bestemming gemakkelijk terugvindt én je koffer een pak ordelijker blijft. Ik zweer bij de organizers van Eagle Creek, maar ook hier zijn er heel wat alternatieven.

P.S.: Een cadeautje voor jezelf kan ook nooit kwaad… ;-) 

reisliefhebbers-2

[adsense]

  1. Home
  2. blog
  3. cadeautips voor reisliefhebbers
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.