De 5 meest romantische tips voor jou en je Valentijn (en nee, deze zijn niet cliché ;))

Valentijnsdag staat weer voor de deur! Een citytrip naar Parijs of Venetië is superromantisch, maar misschien ook een beetje cliché. Hoe leuk is het dan om je geliefde te verblijden met een verrassende & unieke trip?! Wij zetten vijf minder voor de hand liggende Valentijnsbestemmingen en -activiteiten op een rijtje, en dat per continent. Ze zijn dus niet allemaal geschikt voor een weekendje weg, maar romantisch is het op deze plaatsen in ieder geval!

Bath, Europa

Waan jezelf in een 17e-eeuwse roman in Bath! We kunnen zonder twijfel stellen: deze historische stad is het meest romantische plekje van het Verenigd Koninkrijk. De natuurlijke warmwaterbronnen, de Georgische architectuur en de Romeinse badhuizen… Stuk voor stuk pareltjes die jij & je geliefde kunnen bewonderen! Maak een tourtje in een klassieke auto en ga dineren in Sotto Sotto: een super restaurant op een ondergrondse locatie. Wegdromen in je hemelbed maakt het sprookje compleet!

php8M26N2AM

Drakensbergen, Afrika

Hoog in de wolken genieten met je geliefde; hoe romantisch wil je het hebben?! Het gebied rondom de Drakensbergen in Zuid-Afrika leent zich perfect voor een onvergetelijke luchtballonvaart. Samen zwevend over een gebied dat een mix is tussen stukken landgoed en private game reserves: met een beetje geluk spot je wilde dieren onder je! Houd je camera maar bij je, want ook die zonsondergangen zijn mega mooi…

phpZVb2E4AM

Bangkok, Azië

Picture this: je geliefde en jij, genietend van een hoog temperatuurtje, zippend aan je cocktail, kijkend naar de ondergaande zon… Kan het beter?! Ja, dat kan! Alles is namelijk nog net even mooier als je in fancy kleding op de 63e verdieping van een luxe hotel staat. Op de skybar van het Lebua at State Tower Hotel – bekend van de Hangover 2 – zullen jullie een giga romantische avond beleven. Het is de hoogste skybar ter wereld! Het prachtige uitzicht over de stad en de rust die je voelt; on top of the world, dat ben je hier!

phplxA4muAM

Mexico, Amerika

Een doos chocolaatjes voor je lief is natuurlijk altijd goed, maar een reis naar een echte chocoladebestemming; dat is pas origineel! Daarvoor ga je naar Mexico, en om precies te zijn naar Oaxaca. Dit is de locatie om eeuwenoude chocoladetradities te proeven! In de Francisco Javier Minastraat wordt de hele dag cacaobonen geroosterd en gemalen. Stel je eigen cacao- en specerijenmix samen en geniet met stuk chocola van je eigen godendrank melange. De liefde van een mens gaat tenslotte door de maag 😉

Nieuw-Zeeland, Oceanië

Jij en je lief in een klein tentje aan de andere kant van de wereld: need we say more?! Als jullie het opzetten van het tentje zonder ruzie zijn doorgekomen, kan het echte genieten beginnen. Onze beste tip is bij uitstek: wild kamperen in het prachtige Nieuw-Zeeland. Aan een prachtige rivier, tussen de groene heuvels of aan de wilde kust: een grotere vrijheid dan slapen in de natuur bestaat bijna niet! Als het zo stil is dat je je eigen hartslag kan horen heb je ‘s nachts vast een paar kleine schrikmomentjes (auto’s die langsrijden, knisperende steentjes, diertjes die voorbij komen), maar gelukkig heb je dan je lief naast je om tegenaan te kruipen. Romantische factor = 100%!

phpnz6kTYAM