Jamaica is anders dan andere landen. Jamaica is het land van de reggae, dans, sfeer, muziek en gezelligheid. Het land waar je je meteen thuis voelt. Het land van de levensgenieters. En een land waar jij echt heen moet gaan. Kun jij ook al niet wachten om op vakantie naar Jamaica te gaan?!

Funfact:

De beste reistijd voor Jamaica is van januari t/m april en december

Jamaica vakantie

Wil jij ook een keer naar Jamaica op vakantie? Er zijn mega veel leuke en mooie dingen om te doen en te zien in dit prachtige land. Bijvoorbeeld de Dunn’s Falls, ook wel de beroemdste waterval van Jamaica. De hoofdstad van Jamaica, Kingston, waar Bob Marley ook heeft gewoond, is zeker een stad die je gezien moet hebben als je naar Jamaica op vakantie gaat. Daarnaast heb je nog de Blue Mountains. De Blue Mountains zijn de langste ononderbroken bergketen van het Caribisch gebied (46 km). Hoe vet?! Hier kun je ook excursies naartoe boeken.

Funfact:

Het huis van Bob Marley is nu een museum geworden over Bob Marley

Retourtje Jamaica

Montego Bay

Montego Bay is één van de meest toeristische plekken van Jamaica. Door de prachtige en lange kust met de meest mooie zandstranden is dit een geliefde plek. Daarnaast draagt Montego Bay een legende met zich mee ”The White Witch”. Deze vrouw zou een liefhebster zijn geweest van voodoo en zou meerdere slaven in haar bed hebben vermoord… Om meer te weten te komen over deze legende, kan je het museum van The White Witch bezoeken. Ook is er in Montego Bay een bruisend nachtleven. Hiervoor moet je naar de ”HIP STRIP”. Dit is the place to be voor de echte feestgangers.

Funfact:

Rum is de nationale drank van Jamaica

Hotels in Jamaica

Als je naar Jamaica op vakantie gaat, dan zal je ergens moeten overnachten en gelukkig heeft Jamaica veel aanbod. Een unieke accommodatie in Jamaica is The Rockhouse. Hier verblijf je in luxe hutjes op een klif aan het strand met een prachtig uitzicht. Wil je liever overnachten op de Blue Mountains om de prachtige sterrenhemel te zien? Dan kan je overnachten in de Blue Ridge Cottages. Elk huisje heeft een eigen balkon en verder alle nodige faciliteiten. Hoe gaaf?! Hier hebben we een overzicht met hotels in Jamaica waar jij kan verblijven!

Funfact:

In 2016 waren er 2,18 miljoen toeristen in Jamaica

Retourtje Jamaica

Wil jij ook reizen naar Jamaica? WeFlyCheap heeft de beste deals voor jou!

Widgets Magazine