weflycheap 10 jaar 🥳
Header afbeelding

De beste Black Friday vakantie tips!

Boek goedkoop je vakantie

Als je aan Black Friday denkt, denk je misschien niet direct aan goedkope vakantie aanbiedingen. Maar toch is dit de ideale tijd om een goedkoop vliegticket, hotel of vakantie te scoren! Daarom om jou wat wegwijs te maken hebben wij de beste Black Friday vakantie tips op een rijtje gezet zodat jij voorbereid bent op Black Friday en de beste vakantie aanbieding voor jou kan scoren! 

Wat is Black Friday?

Als je aan Black Friday denkt, denk je misschien niet direct aan goedkope vakantieaanbiedingen. Maar toch is dit de ideale tijd om een goedkoop vliegticket, hotel of vakantie te scoren! Daarom hebben wij verschillende tips op een rijtje gezet om jou wegwijs te maken, zodat jij goed voorbereid bent op Black Friday en de beste vakantieaanbieding voor jou kunt scoren!

Black Friday valt op de laatste donderdag van de maand november, in Amerika is dit de dag na Thanksgiving. Dit jaar valt dat op vrijdag 24 november 2023

Tips voor het boeken van een Black Friday vakantie

Zit jij momenteel al te denken over waar jij volgend jaar op vakantie wilt gaan? Dan is het zeker aan te raden om tijdens Black Friday te boeken, zodat jij veel kunt besparen en zo goedkoop mogelijk op vakantie kunt gaan!

  1. Vergelijk de prijzen
  2. Doe onderzoek van te voren!
  3. Bedenk eerst wat je wilt
  4. Wees op tijd!
  5. Vergeet niet je reis must-haves!

1. Vergelijk de prijzen

Om er zeker van te zijn dat jij de goedkoopste Black Friday deal scoort, is het slim om prijzen te vergelijken bij verschillende aanbieders. Hierdoor profiteer je van de hoogste korting die beschikbaar is op Black Friday. Gelukkig doen steeds meer reisorganisaties mee aan deze 'feestdag'. KLM is ook niet vies van een goede actie, waardoor het zeker aan te raden is als je nog vliegtickets moet scoren!

Kijk voor meer deals vooral op onze Black Friday pagina! 

👉 Check hier onze Black Friday deals!

black friday vakantie tips

2. Doe onderzoek van te voren!

Prijzen van vakanties, deals, vliegtickets, enzovoort kunnen heel erg schommelen. Daar weten wij alles van… Om er zeker van te zijn, is het slim om de prijzen voor Black Friday in de gaten te houden, zodat jij zeker weet dat je een goede Black Friday-deal scoort. Soms kunnen de prijzen wat worden verhoogd zodat de korting groter lijkt, terwijl het eigenlijk een marketingtrucje is.

3. Bedenk eerst wat je wilt

Tijdens Black Friday word je overspoeld met vakantiedeals. Een goedkope vlucht naar Thailand of een goede deal naar Mallorca, je kunt van alles zien en afgeleid raken. Daarom is het belangrijk om goed te weten wat je wilt, zodat je boekt wat je in gedachten had en niet zomaar een extra stedentrip die zo leuk leek. Wij begrijpen het hoor en vinden het ook heel moeilijk om ons in te houden.

4. Wees op tijd! 

Het kan soms heel snel gaan tijdens Black Friday, ook al weten niet alle mensen dat je goedkoop vakanties kunt boeken. Op deze dag is het nog steeds slim om er snel bij te zijn. Zo vergroot je de kans dat jij de beste deal scoort op de deal die jij zoekt.

5. Vergeet niet je reis must-haves! 

Heb je je vakantie al geboekt? Dan kun je nog steeds profiteren van Black Friday voor je vakantie! Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een nieuwe koffer en alle andere benodigdheden voor je reis!

Vergeet Cyber Monday niet! 

Toch de vakantiedeal niet kunnen vinden die jij zocht op Black Friday? Geen stress! Cyber Monday is de maandag na Black Friday, waar je hopelijk toch nog die ene deal kunt scoren. Zoals de naam al zegt, is Cyber Monday de online versie van Black Friday. Hoewel Black Friday nu ook al veel online is, blijft Cyber Monday een dag die je zeker niet mag overslaan.

Dit jaar valt Cyber Monday op maandag 27 november 2023

black friday vakantie tips - cyber monday

 

 

  1. Home
  2. blog
  3. black friday vakantie tips
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.