veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder geven wij antwoord op veelgestelde vragen betreffende de werkwijze van weflycheap.

Veelgestelde vragen

Wat is weflycheap? Weet jij soms niet waar je moet beginnen bij het online zoeken van je vakantie? Dan biedt weflycheap uitkomst. Weflycheap zoekt dagelijks de beste vakanties, stedentrips en vluchten voor jou. Wij selecteren de beste deals en plaatsen deze direct op onze website. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken naar de beste deals, want die heeft weflycheap al voor je gevonden! Wil je de deal boeken? Dan verwijzen wij jou via onze dealpagina door naar één van onze partners. Op die manier kom jij altijd bij de goedkoopste optie uit en betaal je nooit teveel!

 

Hoe stellen jullie de reizen samen die op de website staan? Het team van weflycheap zoekt de hele dag naar de allerbeste vakantiedeals. Het zijn ook alleen deze allerbeste deals die we vervolgens plaatsen op onze website. Weflycheap stelt de reizen niet zelf samen, maar laat jou de beste deals van andere reisorganisaties zien zodat jij voordelig kunt boeken!

 

Kan ik ook bij weflycheap werken? Wij zijn heel vaak op zoek naar nieuw talent om ons te versterken. Bekijk hier de actuele vacatures. Mocht hier geen functie staan die bij jou past, maar denk je wel te passen bij weflycheap? Schroom dan niet om alsnog contact op te nemen!

 

Hoe lang zijn de aanbiedingen geldig? In de reisbranche kunnen prijzen heftig fluctueren. Daarom zijn onze aanbiedingen erg onderhevig aan prijsveranderingen. Omdat weflycheap alleen de allerbeste en goedkoopste deals plaatst, heeft dat als gevolg dat reizen ook snel (uit)verkocht raken. Hierdoor kan het zijn dat de prijzen snel weer stijgen. Is de prijs op onze website niet meer beschikbaar? Dan ben je helaas net te laat!

 

Zijn de prijzen op jullie site per persoon of per kamer? De prijzen die we noemen in onze deals zijn per persoon. Mocht de prijs per kamer of per verblijf zijn, dan staat dit er duidelijk bij.

 

De prijs op de pagina van jullie partner komt niet overeen met jullie dealpagina. Hoe kan dit? Dit betekent dat onze partner de prijs van de reis heeft veranderd. Het kan zo zijn dat een bepaalde reis is uitverkocht of enorm populair is. In dat geval worden de prijzen door onze partner verhoogd. Weflycheap krijgt hier geen melding van, waardoor we het soms niet op tijd in de gaten hebben. We streven ernaar om onze prijzen up to date te houden, maar het kan dus voorkomen dat de prijs op onze website anders is dan de prijs op de website van onze partner.

 

Hoe weet ik dat jullie niet zomaar willekeurige lage prijzen noemen bij vakanties? Bij iedere deal die wij op onze website plaatsen voegen we een schermafbeelding toe van het prijsoverzicht. Op die manier kunnen onze bezoekers altijd zien dat wij de prijs hebben aangehouden waarmee onze partner op dat moment adverteerde.

 

Wat is de weflycheap nieuwsbrief? Weflycheap verstuurt drie keer per week een nieuwsbrief met daarin de acht beste deals van de afgelopen dagen. Dus wil jij op de hoogte blijven van de allerbeste deals van het moment? Dan kun je je gratis inschrijven voor onze nieuwsbrief waardoor je nooit de beste deals mist!

 

Hoe kan ik me aanmelden voor de weflycheap nieuwsbrief? Op onze website zie je onderaan de homepage een kolom met “Mis nooit meer een topdeal”. Als je hier je e-mailadres invult en op “inschrijven” klikt, ontvang je vanaf dat moment automatisch onze nieuwsbrief!

 

Hoe kan ik me afmelden voor de weflycheap nieuwsbrief? Afmelden voor onze nieuwsbrief kan via de link onderaan de nieuwsbrief: “meld je af van deze mailinglijst”. Mocht dit onverhoopt niet werken, neem dan contact met ons op en dan helpen wij je verder!

 

Bieden jullie ook reizen aan voor alleenreizenden? Zeker! Echter, zijn dit er niet zoveel als de reizen op basis van twee of meer personen. Dit komt omdat de reizen voor twee personen veel vaker in de aanbieding zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van de reizen op basis van één persoon.

 

Ik wil een reis via jullie website boeken. Hoe doe ik dat? Je boekt de reis altijd bij een van onze partners. Als je helemaal gek bent van een reis die je op onze website hebt gezien, dan klik je op de “boek deal’’-knop die je op alle dealpagina’s bovenaan de pagina vindt. Deze knop linkt jou naar de website van onze partner waar je de reis daadwerkelijk kunt boeken. Het boeken gebeurt dus niet op onze website, maar op de website van onze partners.

 

Kan ik mijn reis na het boeken en betalen nog upgraden of wijzigen? Omdat je je reis niet bij weflycheap boekt, maar bij één van onze partners kunnen wij dit helaas niet voor je regelen. Hiervoor kun je contact opnemen met de partij waar jij de reis hebt geboekt. Van hen zul je ook de boekingsbevestiging en eventuele reisbescheiden ontvangen.

 

Hoe kan ik mijn geboekte reis betalen? En kan ik hiervoor een aanbetaling doen? Dit verschilt per partner. Bij sommige van onze partners kun je een aanbetaling doen, terwijl andere partijen niet met een aanbetaling werken. Ook de betalingsmogelijkheden kunnen verschillen. Bij de meeste partners kun je betalen met creditcard of via iDeal. Als je dit van te voren wilt weten, kun je het beste even contact opnemen met de partner waar je van plan bent te gaan boeken.

 

Ik heb geen boekingsbevestiging gehad, kan ik die alsnog krijgen? Weflycheap heeft geen inzicht in het boekingsproces, omdat de daadwerkelijke boekingen bij onze partners gemaakt worden. Mocht er iets niet goed zijn met een boekingsbevestiging of heb je deze niet ontvangen? Dan kun je het beste even contact opnemen met de partij waar je de reis hebt geboekt.

 

Zijn jullie aangesloten bij de ANVR en SGR? Ja, weflycheap is aangesloten bij de ANVR als business partner onder nummer 9610.

Weflycheap is niet aangesloten bij de SGR. Dit is omdat wij zelf geen reizen verkopen, maar er alleen mee adverteren. De reizen boek je bij één van onze partners. De meeste partners waar wij mee samenwerken zijn daarentegen wel bij SGR aangesloten.

 

Hoe kan ik mijn reis annuleren? Omdat je de reis niet bij weflycheap boekt, maar bij één van onze partners kan weflycheap jouw reis niet annuleren. Hiervoor kun je contact opnemen met de reisorganisatie waar je jouw reis hebt geboekt.

 

Hoe kan ik in contact komen met weflycheap? Je kunt ons contacteren via:

Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!