Header afbeelding

Hoe werkt weflycheap?

Weflycheap zoekt iedere dag naar de beste vakantiedeals voor jou. Dit kunnen (zon)vakanties zijn, maar ook vluchten en stedentrips!

Hoe werkt weflycheap?

Weflycheap zoekt iedere dag naar de beste vakantiedeals voor jou. Dit kunnen (zon)vakanties zijn, maar ook vluchten en stedentrips. Voor een prikkie naar New York? Last minute naar het mooie Sicilië? Twee weekjes niets doen op Curaçao? Of toch die stedentrip naar Boedapest? Weflycheap zoekt de beste deal met de beste prijs-kwaliteitverhouding. We selecteren alleen de allerbeste deals en plaatsen deze vervolgens direct op onze website. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken naar de beste deals, want die heeft weflycheap al voor je gevonden!

 

Weflycheap is bovendien:

Introductie - Hoe werkt Weflycheap?

Weflycheap geeft tips voor goedkope vakanties

   Tip 1: flexibiliteit loont!
    

 

   Tip 2: vakantie Curaçao kan goedkoper zijn dan Spanje!
    

 

   Tip 3: een ticket boek je het voordeligst op een dinsdag!
    

Klik hier voor meer tips!

Boek je vakantiedeal

Je boekt die toffe reis via één van onze vele partners. Wij werken samen met alle grote reisaanbieders van Nederland. En omdat wij rechtstreeks doorlinken naar deze partijen, betaal jij nooit teveel voor je vakantie!

Geniet van je vakantie

Gefeliciteerd! Via weflycheap heb je gegarandeerd een goede deal te pakken. Wat een heerlijk gevoel om straks in het vliegtuig te zitten en te weten dat jij minder hebt betaald dan de mensen naast je!  

 1. Home
 2. hoe werkt weflycheap
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.