Op vakantie naar Curaçao?

Curaçao is het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen en er is enorm veel te zien en te beleven op het prachtige eiland! Curaçao staat onder de meeste toeristen bekend als een heerlijke en ontspannen bestemming. Zwem in de kraakheldere zee, chill op het witte zandstrand, bezoek Willemstad, bewonder de mooie gekleurde huisjes en drink cocktails in de gezellige beachbars. Huur een auto voor een roadtrip of daag je zelf uit met verschillende watersporten die worden aangeboden. Wij durven je wel te beloven: jij zult je hier op en top vermaken!

Bezienswaardigheden tijdens je vakantie Curaçao

Er is zo veel te doen, te zien en te beleven op prachtig Curaçao! Wist je bijvoorbeeld dat er maar liefst 65 erkende duikplekken zijn? Perfect voor onderwaterliefhebbers! Ook als natuurliefhebber zit je hier op het juiste adres, want de natuur op Curaçao is erg veelzijdig. Verder staat het eiland natuurlijk garant voor witte stranden, een mega heldere zee, veel zon en temperaturen rond de 30 graden. Aan je zomerkleurtje werken kan hier dus perfect!

Bountystrand op Curaçao
Bountystrand op Curaçao

TOP bezienswaardigheden Curaçao

Verder zijn er nog een paar absolute TOP bezienswaardigheden die jij echt niet wilt missen. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet:

  • Bezoek klein Curaçao! Reis per boot en maak er een onvergetelijke dag van
  • Beklim de Christoffelberg en daag jezelf uit!
  • Must-do op Curaçao: bezoek bounty strand Cas Abou en kom helemaal tot rust
  • Doe een dansje op Mambo Beach en zie de zon opkomen
  • Tijdens je vakantie Curaçao móet je op de foto met de welbekende gekleurde huisjes in Willemstad!
  • Bewonder eeuwenoude rotstekeningen, prachtige rotsformaties & MEER bij de grotten van Hato

Je begrijpt: Curaçao staat bij veel mensen bovenaan de bucketlist! Kan jij jouw perfecte vakantie toch niet vinden? Neem dan even een kijkje naar ons aanbod voor Aruba en Bonaire. Ook absolute TOP bounty bestemmingen!

Last minute vakantie Curaçao

Een vakantie naar Curaçao hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Wij zijn dagelijks op zoek naar de meest goedkope vakanties naar Curaçao. Vaak zijn dit deals met een last minute vertrek omdat de touroperator de prijzen omlaag gooit als een vertrekdatum nog niet volgeboekt is. Wil je dus goedkoop op vakantie naar Curaçao, houdt dan zeker de last minute deals in de gaten!

All inclusive Curaçao

Wil jij je nergens druk om hoeven te maken tijdens je vakantie Curaçao? Dan is een all inclusive vakantie Curaçao helemaal iets voor jou! Sommige deals naar Curaçao die wij aanbieden lijken op het oog wat duurder, maar zijn juist zeer scherp geprijsde all inclusive vakanties. Uiteindelijk ben je met een all inclusive vakantie Curaçao veel goedkoper uit!

Bon bini op Curaçao!