Op vakantie naar Spanje

Spanje is één van de populairste vakantielanden onder de Belgen. En wij van WeFlyCheap snappen maar al te goed waarom! Heerlijk eten (tapas! Need we say more?), meer dan 350 dagen per jaar zon, dagelijkse siësta’s, een rijke cultuur, prachtige eilanden maar ook veel steden, bergachtige landschappen tegenover prachtige stranden, feestjes, de flamenco… Noem maar op! Spanje is een vakantieland waar iedereen wel aan zijn trekken komt. Dus boeken maar die vakantie Spanje!

Spanje: de beste stranden

Als je aan je zomervakantie denkt, schiet Spanje vast wel even door je hoofd! De kustlijn van het vaste land is gevuld met bruisende badplaatsen aan de Costa Brava, Costa de Almeria en de Costa Blanca. Overal in Spanje vind je prachtige goudgele stranden en mooie baaitjes. Maar ook op de Spaanse eilanden is het heerlijk vertoeven aan het strand. Waar Gran Canaria de welbekende gele stranden heeft, hebben Lanzarote en La Palma zwart/grijze stranden vanwege de vulkanische uitbarstingen in het verleden. Bijzonder om te zien en net zo goed vertoeven. Kortom; een vakantie Spanje leent zich uitstekend voor chillen, strand en zon!

Mallorca Spanje
Baai @ Mallorca, Spanje

Goedkope vakantie @ de Spaanse eilanden

Wil jij graag een goedkope vakantie vieren op één van de eilanden van Spanje? Binnen twee uurtjes vliegen ben je al op party island Ibiza, Formentera, Mallorca of Menorca. Vlieg je nog iets verder, dan kom je aan bij de Canarische eilanden: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura en El Hierro. Stuk voor stuk heel betaalbare pareltjes waar jij geniet van hoge temperaturen, veel zonuren & de mooiste stranden!

Goedkope stedentrip Spanje

Spanje is naast alle zon ook een zeer geschikte bestemming voor een goedkope stedentrip. Heb jij ook altijd al een keer een stedentrip naar BarcelonaMadrid of Valencia willen maken? In deze grote steden is genoeg te zien en te beleven; van imposante architectuur tot levendige boulevards met volle terrasjes. De zuidelijke steden in Andalusië zijn ook zeker een aanrader! Bezoek de steden Sevilla, Malaga, Marbella en Torremolinos, en proef de Sangria en waag een flamenco dansje! Tip: wil je niets missen tijdens je citytrip? Huur dan een fiets en ontdek de stad maximaal!

Waarvoor je ook naar Spanje gaat, jij zult gegarandeerd een geweldige tijd beleven!