Header afbeelding

Vacatures weflycheap

Wij zijn blauwvingers (zoals alle echte Zwollenaren) én we slaan graag onze vleugels uit om mooie reizen te maken. Die passie voor reizen is terug te zien in de websites die wij met trots hebben ontwikkeld voor onszelf: weflycheap.nl & vakantiebesparen.nl. Deze websites zijn onze core business maar we zijn ons verder aan het verbreden met spannende nieuwe concepten zoals Slimmevergelijker én met Blue Flamingos

Onze websites
Weflycheap is een reiswebsite met de allergoedkoopste vakanties, stedentrips en vluchten en VakantieBesparen vergelijkt de prijzen van verschillende aanbieders met elkaar.

Blue Flamingos
Blue Flamingos is een startend digitaal bureau van waaruit we externe marketing- en development klussen aannemen. Dat gaat zó goed, dat we op zoek zijn naar versterking voor ons team.

Wij bieden de ideale plek om kennis op te doen in de reisbranche en op het gebied van marketing en development. Bij ons is er altijd plek voor talenten die iets kunnen toevoegen aan ons team en is er veel ruimte voor persoonlijke initiatieven. Kom jij ons jonge en gezellige team binnenkort versterken? Check de vacatures hieronder!

Mocht hier geen functie staan die bij jou past, maar denk je wel te passen bij weflycheap? Schroom dan niet om alsnog contact op te nemen!
 

Vacatures

Medior Back-end Developer (via Blue Flamingos)

Front-end Developer (via Blue Flamingos)

SEO Specialist (via Blue Flamingos)

Stages

Stage Marketing & Communicatie per februari 2024

Afstudeerstage (full-stack) developer per februari 2024

  1. Home
  2. vacatures weflycheap
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.