Cuba

Rijd te paard tussen de tabaksvelden en drink een Cubaanse mojito op het hagelwitte bounty strand. Cuba is een verrassende cocktail van koloniale steden, zwoele muziek, dikke sigaren, kleurrijke oldtimers en een ultieme bounty uitstraling. Maar… Cuba begint te veranderen onder invloed van het toenemende toerisme. Ga dus NU & ontdek op tijd nog het authentieke Cuba!

Op vakantie naar Cuba

Cuba een land vol rijke en roerige geschiedenis, maar ook de veelzijdige natuur van het land zul je versteld doen staan. Cuba is een eiland gelegen in de Caribbean met vele tropische stranden. Varadero en Holguín zijn dé bestemmingen voor een ultieme relax vakantie! Cuba een land met overvloed aan sigaarvelden, koloniale invloeden en de typische Cubaanse muziek met swingende salsa zijn dé ingrediënten voor een unieke vakantie. De vakantiebestemming Cuba is uitermate geschikt voor echte avonturiers! Wil je een rondreis maken door Cuba en niks missen tijdens je vakantie? Huur dan een auto.

Wat te doen in Cuba?

Wanneer je in Cuba bent, moet je in ieder geval San Cristóbal de Las Casas bezoeken, het hart van de indianen, ideaal voor de cultuurliefhebbers onder ons. Daarnaast kun je een mini-taxi nemen uit de jaren ’50 om de oude hoofdstad Havana te verkennen. Het lijkt net of je op een filmset bent beland! De oude binnenstad la Habana Vieja moet je zeker gezien hebben. Om je heen zie je nog vele koloniale gebouwen, overal is de cultuurrijke geschiedenis nog merkbaar. Ga een lokale bar in, luister naar de vrolijke klanken van de Cubaanse muziek en waag een dansje zoals in de film Dirty Dancing 2! Kortom er is genoeg te beleven en te zien in Cuba!