Malediven- het paradijs op aarde

Voor veel mensen blijft een reis naar de Malediven een droom maar voor jou kan het gewoon werkelijkheid worden! Reizen naar de Malediven wordt steeds voordeliger dus grijp nu je kans! De Malediven is ook een geweldige bestemming voor een huwelijksreis.

Activiteiten in de Malediven

  • Duiken in de heldere wateren van de Malediven
  • Fantastische watersporten zoals surfen en zeilen
  • Walvissen en dolfijnen spotten in de Malediven
  • Boottochten
  • Je laten verwennen in een heerlijke SPA!

Onderwaterwereld op de Malediven

Malediven is een droombestemming, zelfs onderwater bestaat het uit prachtige schoonheid. Het beschikt over helder zeewater zodat het een geweldige locatie is voor duikers. In dieper water kan je zelfs dolfijnen en walvissen spotten. Ben je geen professionele duiker? Geen nood, ook voor een beginnende duiker is het een fantastische locatie. De meeste hotels beschikken immers over een duikschool of hebben een goede relatie met de plaatselijke duikschool. Laat de prachtige onderwater foto’s maar komen!

Weer op de Malediven

Malediven is een geweldige bestemming voor een zonvakantie, het is het hele jaar door prachtig weer in de Malediven. Er heerst een heerlijk warm tropisch klimaat zodat je optimaal van je vakantie kan genieten. De temperatuur van het zeewater op de Malediven schommelt het hele jaar door tussen de 27 en 30 graden Celcius, geweldig toch?

Twijfel niet langer, Malediven is een fantastische bestemming én betaalbaar!