Header afbeelding

De leukste Valentijnsdag ideeën

Verras jouw lover met deze originele ideeën tijdens valentijn!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw valentijn te verrassen? Zoek niet verder! In deze blog delen we de leukste Valentijnsdag ideeën om een onvergetelijke dag te beleven samen met je geliefde. 

Leuke Romantische ideeën voor thuis

Valentijnsdag hoeft niet altijd groots en meeslepend te zijn. Je kunt het ook klein en intiem houden met deze romantische ideeën voor thuis:

Filmavond met liefdesthema

Kies samen een aantal romantische films uit en organiseer een filmavond waarbij jullie lekker dicht tegen elkaar aan kunnen kruipen. Een lekker drankje erbij, chocolade, popcorn en een dekentje over, en jullie zijn ready to go! 

valentijnsdag ideeen

Restaurant aan huis

Samen koken is een romantische manier om tijd met elkaar door te brengen. Bepaal samen wat jullie willen koken en zorg ervoor dat jullie de gerechten beiden lekker vinden ;). Maak bijvoorbeeld een 3-gangen menu met een hoofd-, voor-, en nagerecht, of ga voor gerechten met een bepaald thema, zoals Italiaans, Japans, of lekker Hollands! 

Spelletjes spelen tijdens een spelletjesmiddag

Een spelletjesmiddag is een leuke en ontspannen manier om Valentijnsdag door te brengen, zeker als jullie beiden van bord- en kaartspellen houden. Het brengt jullie samen op een speelse manier en zorgt voor gezelligheid en verbinding. Kies jullie favoriete spelletjes uit, en let the games begin! 

Lekker weg met je valentijn 

Valentijnsdag is een uitgelezen kans om er samen even tussenuit te gaan. Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn, en natuurlijk ook helemaal niet per se op Valentijnsdag zelf. Bij weflycheap vind je mega voordelige uitjes, zoals stedentrips, weekendjes weg of dagjes weg. Check hier onze valentijnsdag deals!

Wellnessweekend

Trakteer je geliefde op een ontspannen weekendje weg in een luxe spa of wellnessresort. Geniet van massages, sauna's en zwembaden terwijl jullie samen tot rust komen. Een ontspannen weekend wordt het zeker! 

Parijs, de stad van de liefde

Parijs staat bekend als de stad van de liefde. Bezoek de Eiffeltoren, struin langs de Seine en geniet van de romantische sfeer die Parijs te bieden heeft. Je kunt super voordelig naar Parijs met de trein. 

leuke valentijnsdag ideeen

Venetië, stad van romantiek

Venetië, de stad van kanalen, gondels en een eeuwenoude architectuur, is een prachtige bestemming voor een romantisch uitje met jouw valentijn. Maak een tochtje in een gondel, verken de pittoreske straatjes en steegjes en geniet van de Italiaanse keuken in een gezellig restaurantje.

Creatieve Valentijnsdag ideeën voor een onvergetelijke dag

Wil je dit jaar iets origineels verzinnen voor Valentijnsdag?  En je partner helemaal verassen met jouw creatieve idee? Check dan deze tips! 

Geocaching for love

Ga op een geocaching avontuur en verstop lieve briefjes of kleine cadeautjes op verschillende plekken in en rondom het huis. Zo wordt Valentijnsdag een spannend en liefdevol avontuur. 

Maak een fotoboek

Hoe leuk is het om een fotoboek met jullie mooiste momenten samen te maken? Ga op zoek naar jullie leukste, gekste en meest romantische foto's samen. Koop een fotoboek en plak hem helemaal vol met al jullie prachtplaatjes. Schrijf er om het af te maken leuke tekstjes bij en plak er stickers bij voor een extra creatieve touch.

leukste Valentijnsdag ideeen

Doe-het-zelf wijn- of bierproeverij 

Organiseer een wijn-of bierproeverij, en kies allemaal verschillende soorten om te proberen. Kaas, nootjes, brood en andere lekkernijen erbij en jullie DIY wijn- of bierproeverij is geslaagd! Liefde gaat door de maag zeggen ze toch? Proost! 

Culturele Valentijnsdag ideeën voor kunst- en geschiedenisliefhebbers

Zijn jij en je valentijn beiden geïnteresseerd in kunst en geschiedenis? Dan is het natuurlijk super leuk om dat door te vieren in jullie Valentijnsdag plannen. Wij hebben de leukste tips voor jullie op een rij gezet: 

Museumbezoek

Bezoek samen een museum of kunstgalerie en bewonder prachtige kunstwerken en historische voorwerpen. Plak er een nachtje weg bij aan. En je bent good to go!

Theater- of concertavond

Verras je geliefde met kaartjes voor een theatervoorstelling, concert of ballet. Een romantische en culturele avond uit die jullie zeker zullen waarderen.

Historische stadwandeling

Maak samen een romantische wandeling door een historische stad. Bezoek monumenten, kerken en andere leuke bezienswaardigheden. Vergeet niet te pauzeren en drink een kopje koffie op het terras of ga in de middag uitgebreid lunchen. 

Een onvergetelijke Valentijnsdag met je lover

Valentijnsdag is een dag om de liefde te vieren, of je nu kiest voor een romantisch avondje thuis of een avontuurlijke reis. Het belangrijkste is dat jullie samen zijn en genieten van de tijd die jullie met elkaar doorbrengen. Wees creatief, verras je partner en maak er een onvergetelijke dag van!

Met deze Valentijnsdag ideeën ben je in ieder geval verzekerd van een bijzondere en liefdevolle dag. Dus verras jouw geliefde dit jaar met een unieke ervaring en maak samen herinneringen die jullie nooit zullen vergeten. Geniet van de liefde!

  1. Home
  2. blog
  3. de leukste valentijnsdag ideeen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.