Header afbeelding

Marble Stella Maris

De perfecte uitvalsbasis voor je vakantie in Ibiza

Marble Stella Maris

Marble ​Stella Maris: hét ultieme resort voor Nederlandse gezinnen en stelletjes. Verliefd worden op Ibiza doe je gegarandeerd vanuit deze uitvalsbasis! Wij werden uitgenodigd door Corendon om het Marble Stella Maris resort op Ibiza te bezoeken. Een uitnodiging waar we natuurlijk geen nee tegen konden zeggen.


Voor ieder wat wils

Het resort heeft duidelijk als doel om haar gasten een zo fijn mogelijke tijd te bezorgen. Er zijn meerdere zwembaden, er is een all inclusive formule, een gameroom (behoorlijk uniek én leuk, zo hebben wij de nodige tijd besteed aan de airhockey en pooltafels), een grote lounge en het resort is tegen een heuvel aan gebouwd. Hierdoor heb je, afhankelijk van de kamer waar je zit, een mooi uitzicht over het resort en Ibiza zelf. Zit je wat hoger, dan heb je een mooier uitzicht, maar heb je ook een stevige wandeling van bijvoorbeeld het restaurant naar je kamer. Gelukkig is er een resort taxi die je voor je deur afzet, als je daar behoefte aan hebt. Wij vonden het wel prettig om even te wandelen na een stevige lunch of diner.

Het restaurant van Marble Stella Maris

In één woord: indrukwekkend! De lange tafels bevatten een enorme keuze van heerlijk eten. In de ochtend kan je kiezen uit vers brood, croissantjes, jus, kwark, vers fruit, pannenkoeken, gebakken eieren, worstjes en nog veel meer. Op bepaalde ochtenden zijn er zelfs heerlijke flensjes. De keuze is echt enorm!


De keuze voor lunch en diner lijken redelijk veel op elkaar. Er is zo veel te proeven dat je gegarandeerd genoeg variatie zult hebben. Op donderdag is er een speciale themadag, zoals een Aziatische avond. Ook is er op sommige dagen Paella te krijgen, een heerlijke echte Spaanse maaltijd.
 

De locatie van Marble Stella Maris

Marble Stella Maris is een perfecte uitvalslocatie voor je vakantie naar Ibiza. Een rondvraag bij de gasten maakte duidelijk dat een groot deel komt voor de pure ontspanning van het resort. Ze vinden hier alles wat ze nodig hebben en gaan verder weinig op pad. De zwembaden en de all inclusive formule zorgen ervoor dat je heerlijk tot rust komt. Daarnaast is er animatie, meerdere zwembaden en de speelhal voor de kinderen. Ideaal is dat er twee erg mooie stranden op loopafstand liggen. Cala Gracioneta en Cala Gracio liggen letterlijk om de hoek! De eerste is kleiner en iets mooier ingesloten in een kleine baai, maar het strand is klein en het aantal plekken beperkt. Wel is er een fantastisch restaurant, dat El Chiringuito heet. Deze is wel wat prijziger, dus check van te voren of deze binnen je budget ligt. Het strand van Cala Gracio is wat ruimer, hier zul je waarschijnlijk wel een plekje vinden voor je handdoek. Ook is het mogelijk een strandbed met parasol te huren.

Mocht je avontuurlijker ingesteld zijn dan is een huurauto of scooter de oplossing! De grootte van het eiland leent zich het best voor een auto, vooral als je helemaal naar het mooie noorden wilt rijden. Mocht je vooral kleine uitstapjes willen maken dan is een scooter aan te raden. Het kan in de zomermaanden zo druk zijn dat je file moet rijden, zeker richting de populaire stranden. Wij keken met regelmaat jaloers naar de scooters die ons voorbij reden richting het strand!

 

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. de perfecte uitvalsbasis voor je vakantie in ibiza
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.