Header afbeelding

Droombestemmingen voor op jouw bucketlist!

Vlieg met Qatar Airways naar de Seychellen, Malediven & MEER!

Wanneer je vliegt met Qatar Airways, weet je zeker dat je een luxe ervaring gaat hebben. Met vluchten naar meer dan 150 bestemmingen over de hele wereld, waaronder ook geweldige bucketlistbestemmingen, is er voor ieder wat wils. Om je wat inspiratie te geven hebben wij onze favoriete bestemmingen van Qatar Airways op een rijtje voor je gezet.

De Malediven

Wil jij ook op vakantie naar het 'paradijs op aarde'? Vlieg dan met Qatar Airways naar  De eilanden hebben namelijk deze veelbelovende bijnaam, en dat hebben ze niet voor niks. Laat je hier betoveren door hagelwitte zandstranden, de kristalheldere zee, wuivende palmbomen, prachtige koraalriffen en strakblauwe luchten. Het zal je vast niks verbazen dat de Malediven ook de perfecte honeymoonbestemming zijn! Dat kan ook niet anders met pittoreske huisjes op het water en privézwembaden...

Als je even wat anders wilt dan lekker relaxen, hebben de eilanden gelukkig ook genoeg te bieden. Ga bijvoorbeeld duiken of snorkelen, bezoek de marktjes of ga de stad in om vanaf het terras de koloniale bouwstijl te bewonderen. Wij waarschuwen je vast: als je op de Malediven bent wil je nooit meer naar huis! Een bestemming om bij weg te dromen! 

Bali

Bali is hét droomeiland van Indonesië en met Qatar Airways vlieg je er in alle luxe naartoe! Het is tegenwoordig enorm populair onder toeristen, dus grote kans dat jij iemand kent die er al eens is geweest. Naast zon, zee en strand staat dit prachtige eiland bekend om haar mooie natuur, een indrukwekkende cultuur, groene rijstvelden en de vele tempels. Het is eigenlijk zonde om geen rondreis te maken, want Bali heeft zoveel hoogtepunten! Neem bijvoorbeeld surfles in Kuta, fotografeer de Tanah Lot tempel tijdens zonsondergang, bezoek Monkey Forest in Ubud, bewonder de Gitgit waterval en spot dolfijnen in Lovina.

Je hebt het vast al door: Bali is ontzettend veelzijdig en biedt dus voor ieder wat wils. Maak tijdens je reis ook echt tijd om de eilanden rondom Bali te bezoeken, want die zijn al even indrukwekkend. Nusa Lembongan, Lombok en de Gili eilanden zijn voorbeelden die echt niet op je lijstje mogen ontbreken ontbreken! Pak je koffers en vertrek naar PARADISE! 

Dubai

Dubai is een moderne stad en maakt deel uit van de Verenigde Arabische Emiraten. Termen als groot, groter, grootst en duur, duurder, duurst passen perfect bij de stad, want Dubai is er een van uitersten. De stad staat namelijk bekend om haar grote, luxe hotels, mega shopping malls en bijzondere gebouwen.

Je hebt misschien wel eens van het Burj Al Arab Hotel gehoord? Dit hotel is super-de-luxe en is het enige hotel ter wereld met maar liefst 7 sterren! En de Dubai Mall, die naam komt je misschien ook wel bekend voor? Dit is het grootste winkelcentrum op aarde! Het telt maar liefst 1200 (!) winkels.

En we gaan gewoon nog even door, want naast dit shop walhalla ligt de Burj Khalifa: een wolkenkrabber van maar liefst 828 meter die - je raadt het al - het hoogste gebouw ter wereld is. Je kan wel stellen dat dit echt een BIZARRE stad is! Naast deze ultieme highlights biedt Dubai natuurlijk nog véél meer. Zo kun je een Desert Safari boeken, een Dubai Lake Ride maken op het Burj Lake of de stad ontdekken vanaf een hop-on-hop-off bus.

En we raken niet uitgepraat, want een bezoek aan één van de gekste waterparken, rijden op een kameel, crossen door de woestijn, zwemmen in de zee & genieten van de zon moeten ook echt op je to do list. Je hoort het al: een vakantie @ Dubai is flink genieten!

Zanzibar

Zanzibar is net zo exotisch als de naam doet vermoeden. Héél erg exotisch, dus! Het is een ideale vakantiebestemming om overal even lekker aan te ontsnappen. Luie dagen waar je je alleen maar zorgen hoeft te maken of je niet verbrandt, heerlijke lange wandelingen langs het strand en zwemmen in de heldere azuurblauwe oceaan, zijn perfecte vooruitzichten, toch?

Misschien heb je al wel door: dit eiland hóórt gewoon op je bucketlist! Wil je genieten van cultuur? Ga dan naar het historische centrum van Zanzibar-stad, wat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Wil je genieten van natuur? Bezoek dan het Jozani Forest Reserve, waar zelfs een van de meest bijzondere dieren te bewonderen is: het rode Colobus aapje. Maar er is nog veel meer!

De Seychellen

De eilandengroep de Seychellen horen bij Afrika en zijn een absolute BOUNTY bestemming! De witte stranden met palmbomen en indrukwekkende rotsformaties zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ook een groot pluspunt: het kristalheldere water telt ontelbaar veel vissen en gekleurde koralen!

Daarnaast zijn de Seychellen ook een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers: er zijn verschillende natuurreservaten waardoor veel van de natuur wordt behouden en je bijna uitgestorven diersoorten zoals de zwarte papegaai hier toch nog kunt spotten! Verder leven er op deze eilanden maar liefst 81 plantensoorten die nergens anders ter wereld te vinden zijn.

Ook vind je hier de grootste kokosnoten ter wereld. Ga zeker naar Beau Vallon Beach op Mahé, want dit staat bekend als een van de mooiste stranden van de Seychellen. Do we need to say more?! Verwen jezelf en laat je ultieme droom uitkomen!

Phuket

Het paradijselijke eiland Phuket ligt in het westen van Thailand en wordt omringd door nog veel meer kleinere eilandjes. Het eiland heeft een bosrijk binnenland en een indrukwekkende kust. Je vindt er levendige badplaatsen en het is de perfecte bestemming om te gaan parasailen, waterskiën of windsurfen.

Phuket wordt ook wel de ‘Parel van het zuiden’ genoemd en dat is niet voor niets: de bounty stranden, mooie tempels, prachtige baaitjes en het bruisende nachtleven zijn dé ingrediënten voor een fantastische vakantie! Phuket hoort gewoon op jouw bucketlist!

New York

Naast tientallen droombestemmingen in Azië en Afrika heeft Qatar Airways ook een aantal bestemmingen in Noord -en Zuid-Amerika, waarvan het populaire New York er een van is!

New York: zo'n stad waarvan je hysterisch enthousiast wordt alleen al bij het horen van de naam! New York is een aaneenschakeling van toeristische attracties en hoogtepunten, en hier geldt echt: je moet het meemaken voordat je het je kan voorstellen.

Van Broadway en Times Square tot het 9/11 Memorial en het Vrijheidsbeeld, en van the Upper East Site en Manhattan tot Central Park en het Empire State Building: ze horen allemaal op je bucketlist. Niet voor niets zijn er in NYC heel veel films & series opgenomen, en komen er jaarlijks meer dan 47 miljoen toeristen!

  1. Home
  2. blog
  3. droombestemmingen qatar airways
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.