Header afbeelding

De hipste strandtenten van Scheveningen

Hier moet je binnenkort een drankje doen!

In de zomer heerlijk genieten van een lekker wijntje of een hapje op het terras. En wat is er nou lekkerder dan genieten aan het strand bij een van de hipste beachclubs van Scheveningen? Dagje Scheveningen gepland? Dan wil je vast weten waar je goed kunt eten, lekker kunt loungen en je in tropische sferen kunt wanen. In deze blog lees je de leukste strandtenten met een tropisch en buitenlands tintje.

Beachclub Indigo Scheveningen

Indigo is de beachclub die door het opvallende interieur en leuke accessoires er meteen uit springt als je over het Zwarte Pad aan het Noorderstrand van Scheveningen loopt. Door de ‘laidback’ sfeer, het gebruik van hangmatten, de houtaccenten en vrolijke kleuren voel je je gelijk thuis bij de hippe beachclub Indigo. Het vakantiegevoel besluipt je zodra je hier binnenstapt en op een van banken plaatsneemt. Daarnaast staat het Het Zwarte Pad van Scheveningen staat bekend als het feestrand! Indigo verzorgt live muziek en organiseert regelmatig Indigo-feestjes. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel, voeten in het zand en dansen tot de zon ondergaat!

Boonoonoonoos

In de zon zitten, bijkletsen met vriendinnen, trouwen, personeelsfeestjes, workshops, feesten, dineren met de familie? Het kan allemaal bij het hippe en luxe strandpaviljoen Boonoonoonoos. Wist je dat Boonoonoonoos ‘Jamaican talk’ voor geluk en genot is? Boonoonoonoos heeft een vers en gevarieerd menu en aangezien je aan zee zit mag een lekker visgerecht niet ontbreken (moet je het wel lusten natuurlijk)!

Pancake Beachhouse Cocomo

Bij Pancake Beachhouse Cocomo heerst een gezellige, ontspannen sfeer. Op het terras van deze hippe beachclub in Scheveningen kun je heerlijk beschut genieten van de zon, het strand en het ruizen van de zee. De felle kleuren, verschillende bloemen, het hippe interieur en de relaxte muziek laten je binnen no-time ontspannen. Verdeeld over het terras vind je openhaarden voor de gezellige sfeer en dat beetje extra warmte zodra de zon in ondergegaan. Bij Cocomo Beachclub kun je van ’s morgens tot ’s avonds laat genieten van allerlei heerlijke gerechten, voor ieder wat wils. Bestel hier zeker een van de hartige of zoete American pancakes en pannenkoeken of een van de heerlijke vers gebakken wafels met slagroom en vers fruit!

El Niño Beach Club Scheveningen

El Niño Beachclub staat al jaren bekend als hét ultieme strandgevoel. Op de menukaart van deze beachclub vind je gerechten van heinde en verre van Indisch tot Mediterraans, van sandwiches tot salades en van tapas tot borrel bites. Bij alle heerlijke gerechten serveert deze hippe beachclub in Scheveningen de beste wijnen, (alcohol) vrije cocktails en smoothies. Je kunt er niet alleen goed borrelen of eten, maar ook uitgebreid ontbijten. Geniet van je lekkere ontbijtje bij zonsopkomst of diner bij zonsondergang, romantisch! 

Zanzibar Beachclub Scheveningen

Gelegen voor het Kurhaus, naast de pier van Scheveningen, ligt Zanzibar Beachclub. Zoals de naam al doet vermoeden een uitstekend BBQ restaurant in gezellige Afrikaanse sferen. Naast relaxen kun je er ook diverse actieve en creatieve workshops volgen. Zo worden er salsaworkshops georganiseerd en kun je leren Djembé spelen of de tropische cocktailworkshop volgen. Door het interieur, de aankleding en met een beetje fantasie lijkt het net alsof je voor een avond in Afrika bent. Ga lekker relaxen op een van de loungebanken met een cocktail in je hand en geniet van de ondergaande zon. In deze Beachclub in Scheveningen ga jij zeker genieten!

  1. Home
  2. blog
  3. hipste strandtenten scheveningen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.