Header afbeelding

Instagrammable spot Pink Beach Amsterdam

Kleurrijke cocktails, smakelijke bites, ballenbak & meer!

Zomerse vibes midden in Amsterdam

Ontsnap aan de stadsdrukte en dompel je onder in een exotisch paradijs bij Pink Beach, een verborgen juweeltje waar je met vrienden of het hele gezin kunt genieten van een zomerse dag!

Bij Pink Beach is een oase van rust en ontspanning waar je je helemaal kunt laten verwennen tijdens je stedentrip. Met een mix van voortreffelijke hapjes en verfrissende drankjes, creëert deze strandbar een perfecte omgeving om even helemaal tot rust te komen!

Deze magische plek biedt een scala aan unieke ervaringen die je nergens anders in de stad zult vinden. Ontspan op een kleurrijk zitje, proef van de heerlijke hapjes en nip van je favoriete cocktail, terwijl je de zomerse vibe helemaal in je opneemt. 

Dus, of je nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen na een lange werkdag, of je wilt een bijzondere dag doorbrengen met familie en vrienden, Pink Beach in Amsterdam noord is dé ultieme bestemming voor een zomers uitje. Kom en ervaar het zelf - je zult het geweldig vinden!

Pink Beach Amsterdam cocktail

De perfecte locatie voor een tropisch feestje

Pink Beach is meer dan alleen een plek om te chillen; het is ook de perfecte locatie voor een feestje. Of je nu een verjaardag, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje wilt vieren, de roze beachbar heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag.

Cocktails & menu @ Pink Beach Amsterdam

Wat is een beachbar zonder verfrissende cocktails en smakelijke hapjes? De roze beachbar heeft een uitgebreide drankenkaart met de lekkerste cocktails, mocktails, wijnen en bieren.

Laat je verrassen door de creaties van de getalenteerde bartenders en geniet van een koud drankje met je voeten in het zand. Daarnaast vind je op het menu een selectie van overheerlijke bites, zoals nacho's, garnalenkroketjes en vegetarische snacks, die perfect passen bij het zomerse gevoel.

Pink Beach Amsterdam

Feetsjes & muziek

Pink Beach organiseert regelmatig live muziek en evenementen om het zomerse gevoel compleet te maken. Van DJ's die zorgen voor de lekkerste beats tot akoestische optredens die je laten wegdromen: er is altijd iets te beleven bij de roze beachbar. 

Pink Beach Amsterdam locatie

Pink Beach in Amsterdam is dé plek waar je wilt zijn, dankzij de centrale ligging in het bruisende hart van Amsterdam Noord. Deze tropische oase ligt op een steenworp afstand van de beroemde grachten, gezellige straatjes en historische bezienswaardigheden. Je bent dus altijd slechts een klein stukje verwijderd van een zomers uitje, zelfs midden in de stad!

Pak de tram, metro of bus en stap uit op slechts enkele minuten loopafstand. Fietsliefhebbers zullen blij zijn om te horen dat er voldoende fietsparkeerplaatsen in de buurt zijn. Liever met de auto? Ook dit is geen probleem! 

Kortom, Pink Beach is een fantastische plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van het beste van de zomer, zonder het gedoe van een verre reis. Laat je betoveren door de tropische vibes en beleef een onvergetelijk dagje uit op deze centraal gelegen hotspot in Amsterdam!

 

  1. Home
  2. blog
  3. instagrammable spot pink beach amsterdam
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.