Header afbeelding

8x de leukste bestemmingen voor een girls trip

Roep je vriendinnen bij elkaar, want het is tijd voor quality time!

8 maart is Internationale Vrouwendag! Op deze dag staan we stil bij de emancipatie van vrouwen. Om dat te vieren hebben wij de 8 leukste bestemmingen en accomodaties voor een girls trip opgezocht. Roep je vriendinnen bij elkaar, want het is tijd voor quality time! Lees snel verder en vind de perfecte bestemming en accommodatie voor jullie vriendinnenweekend.

Girls trip in eigen land

Ons eigen landje biedt al een hoop leuke plekjes om te bezoeken met je vriendinnen. Ga bijvoorbeeld een weekendje uitwaaien op het strand of ga shoppen in Utrecht!

Utrecht - The Anthony Hotel ****

Utrecht is een ideale stad als je met je vriendinnen drankjes wilt doen op het terras. Of huur een bootje en vaar door de grachten van Utrecht. The Anthony Hotel is de perfecte accommodatie voor een meidenweekend. Zo bevindt dit hotel zich in een oud klooster, in het centrum van Utrecht en beschikt het over een trendy, 6 persoonskamer. Perfect voor je hele vriendinnengroep! En wat dit hotel nou zo uniek maakt? De kamers hebben een knus, roze interieur!

Maastricht - Mabi Hotel Centrum ****

Houden jullie van lekker eten, shoppen en cultuur? Dan is Maastricht de perfecte bestemming voor een weekendje weg! Deze stad biedt een mix van trendy wijken en historische panden en de restaurants hebben heerlijke gerechten op de menukaart staan. Een bezoekje aan deze stad wordt helemaal een succes als je overnacht in Mabi Hotel Centrum ****. Dit hotel ligt in hartje Maastricht en is gevestigd in een oude bioscoop. Dit thema is doorgezet in het hotel en alle kamers hebben nu een filmthema!

Zeeland - Beach Resort Nieuwvliet

Zijn jullie toe aan rust en ontspanning? Dan is deze Beach Lodge in Zeeland de perfecte accommodatie voor jullie meidenweekend. Deze knusse Beach Lodge is geschikt voor 4 personen en bevindt zich op slechts 10 minuten van het strand. Pak je strandoutfits in, koop flesjes wijn en kom helemaal tot rust!  

Amsterdam - Postillion Hotel Amsterdam ***

Ook onze hoofdstad heeft alle ingrediënten voor een gezellige girls trip. Struin over de markten, ga shoppen in de Kalverstraat of maak een rondvaart over de grachten. Amsterdam has it all! Als je op zoek bent naar stad & ontspanning is dit hotel perfect. Postillion Hotel Amsterdam ligt op korte afstand van het centrum van Amsterdam en beschikt over een wellness. Ideaal als je na een dagje shoppen helemaal tot rust wilt komen!

Vriendinnenweekend in het buitenland

Als je liever de zon opzoekt of een populaire stad in het buiteland bezoekt, is dat ook geen probleem. Van relaxen in een roze zwembad tot het proeven van de lekkerste porto. Wij hebben de perfecte bestemmingen en accommodaties voor je gevonden!

Ibiza - Hotel Paradiso Art ****

Ibiza mag niet op je bucketlist ontbreken. Dit eiland is rijk aan zandstranden, winkeltjes, terrasjes, natuur en natuurlijk de uitgaansgelegenheden! Een verblijf in Hotel Paradiso Art maakt jouw girls trip naar Ibiza helemaal compleet. Alles in dit hotel is namelijk roze! De muren, deuren, ligbedden, cocktails en zelfs het zwembad! 

Berlijn - Hotel Nhow Berlin **** 

Berlijn is een veelzijdige stad met een relaxte sfeer. Deze stad biedt voor ieder wat wils. Luxe restaurants, knusse cafés, galeries, bars, boetiekjes en musea. Je zult je hier niet snel vervelen! Hotel Nhow Berlin is het eerste muziekhotel van Europa en een heerlijke accommodatie, in een bruisend deel van Berlijn. Alles in dit hotel staat in het teken van muziek: er worden maandelijks muziekavonden georganiseerd en het hotel beschikt zelfs over een muziekstudio! De kans voor jou en je vriendinnen om een girlband te beginnen? 

Barcelona - Hotel Barcelona Colonial ****

Barcelona is de perfecte bestemming om stad & strand te combineren. Geniet van de Spaanse zon, proef de heerlijke tapas en bezoek de vele bezienswaardigheden. Hotel Barcelona Colonial is een centraal gelegen, 4*-hotel. Perfect voor een citytrip in Barcelona. Tip: drink een cocktail bij cocktailbar Andu. Deze cocktailbar is onbekend onder de toeristen, maar zeer populair onder de lokale inwoners. 

Porto - My Story Appartementen Santa Catarina 

Zijn jullie echte wijnlovers? Dan is Porto the place to be! In deze Portugese stad kun je de lekkerste port proeven en de historische binnenstad verkennen. Voor een getaway naar Porto is My Story Appartementen Santa Catarina de perfecte uitvalsbasis. De modern ingerichte appartementen liggen op slechts 100 meter van Cafe Majestic en zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. 

  1. Home
  2. blog
  3. leukste bestemmingen girlstrip
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.