Header afbeelding

EXCLUSIEF: verblijf in een PARTY lockdown hotel!

Weflycheap organiseert een ALL IN alternatief voor jouw zomervakantie

Update

Wauw! We zijn super blij met al jullie positieve reacties op ons lockdown hotel. En ja, wij vinden het ook jammer dat dit een 1 april grap is! Wat zouden we graag zo snel mogelijk weer onbezorgd kunnen reizen en feesten. Maar we houden nog even vol, jullie ook? 💪

 

Wil je er héél graag weer op uit? Neem dan een kijkje bij onze zonvakantie deals of weekendjes weg in eigen land.

 

We hopen dat jullie tegen een geintje kunnen, want anders zullen jullie het moeten uitvechten met het team van weflycheap 😉 :

 

EXCLUSIEF: vier je zomervakantie in een all inclusive LOCKDOWN HOTEL!

YAY! Heb jij ook onwijs veel zin in een fantastische 10-daagse vakantie met alleen maar toffe feestjes? Onbezorgd, alsof alles weer normaal is? Dan zoeken wij jou! Naast festivals, voetbalwedstrijden en theatervoorstellingen is weflycheap exclusief geselecteerd om deze zomer een testvakantie te organiseren in een speciaal lockdown hotel. En het beste nog: alles tijdens deze reis is inbegrepen! Zo ga jij een heerlijk relaxte vakantie tegemoet. Je verblijft in een all inclusive 5* hotel in Scheveningen pal aan het privéstrand, waar dagelijks vette feesten worden gegeven. In dit ultra luxe hotel met 8 verdiepingen en 5 feestzalen ga jij een geweldige lockdown vakantie tegemoet!

Veldlab experiment
Het party lockdown hotel is onderdeel van een nieuw Veldlab experiment en zal een tussenstap zijn voor eventuele vervolg testvakanties. Voordat je 10 dagen in het hotel in lockdown gaat, hoef je alleen maar een (inbegrepen) PCR test te doen en de onbezorgde vakantie kan beginnen! Alles is namelijk geregeld: je overnachtingen, feestjes, eten en veel meer. Er is slechts plaats voor 500 mensen, waarbij een eerlijke 50% vrouw en 50% man verdeling zal worden geselecteerd. Dus trommel al je vrienden op, meld vandaag nog jouw vrienden- of vriendinnengroep aan en wie weet feesten jullie deze zomer op het strand met bekende DJ's, drinken jullie de lekkerste cocktails aan het zwembad, doen jullie mee aan vette activiteiten & veel meer!

Wat is hierbij inbegrepen?

Voor een mega lekker prijsje is tijdens je reis het volgende inbegrepen:

  • Alle hapjes, (alcoholische) drankjes en snacks
  • Elke avond de vetste feesten met o.a. DJ Martin Garrix
  • Privéstrand met strandfeestjes
  • Keuze uit verschillende workshops zoals paaldansen, vuurspuwen, buikdansen & meer!
  • Dagelijkse katermassages
  • Elke ochtend een detox infuus
  • Bungeejumpen vanaf de pier van Scheveningen
  • Een tattoo van één van de beste artiesten uit Nederland
  • Nog veel meer!

Luxe 5* hotel op een A-locatie in Scheveningen

Deze geweldige lockdown testvakantie vindt plaats op een A-locatie in Scheveningen. Jij kan dus makkelijk met de auto, het openbaar vervoer of zelfs op de fiets naar het hotel afreizen. De onderhandelingen met het hotel zijn nog in volle gang, dus de precieze locatie en datum worden later bekend gemaakt. Wel kunnen we alvast verklappen dat het hotel 8 verdiepingen heeft, pal aan een privéstrand ligt en beschikt over 3 zwembaden en een heus aquapark. Je kunt zelfs vanaf de 8e verdieping met een glijbaan in het zwembad landen, dat is nog eens een beleving! 

In maar liefst 5 feestzalen met elk een eigen thema kunnen jij en je vrienden zeker wel een dansje wagen. Ga los op klassiek, R&B, schlager, techno, cowboys & indianen of in de stripzaal. Hier hoef jij je geen moment te vervelen! Wil jij na het feesten nog uitgebreid snacken? Geen probleem! In het hotel worden 24/7 warme en koude snacks geserveerd. Maar op culinair gebied zal je hier ook niks ontbreken. Het hotel beschikt namelijk over 3 restaurants waar jij de overheerlijke Nederlandse keuken kunt proeven. Ben je tijdens je vakantie toe aan wat ontspanning? Het luxe hotel heeft een eigen ingerichte wellness, waar jij volledig tot rust komt! Neem 's ochtends een katermassage of maak gebruik van het detox infuus. Zo kom jij na je vakantie lekker uitgerust en zonder kater thuis.

Een 10-daagse all inclusive vakantie naar het lockdown hotel in Scheveningen kost maar €999,-. Bij deze prijs is er niks niet inbegrepen, dus het zal je aan niets ontbreken! Hoe waanzinnig is dat... dus let's go!

lockdown hotel scheveningen

Hoe ziet je vakantie eruit?

Om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen heeft weflycheap een geweldig programma opgesteld:

Maandag:
's ochtends word jij onthaalt met een welkomstshotje absint, zodat jij jouw vakantie met een knaller begint.

Dinsdag: volg een van de volgende workshops: paaldansen, flirten, yoga, buikdansen, vuurspuwen, zwaardvechten, erotische bodypaint of goochelen.

Woensdag: krijg de unieke kans om te bungeejumpen van de pier van Scheveningen & bekijk 's avonds een unieke sexy striptease show.

Donderdag: ga mee met de glow in the dark partyboat en vaar langs de kust van Scheveningen.

Vrijdag: het is tijd voor de Beer, Bingo & Barbecue avond en wie weet maak jij kans op een jaar lang gratis kattenvoer, yum!

Zaterdag: in de avond vindt op het strand het grote slotfeest plaats met niemand minder dan dj Martin Garrix.

Zondag: vereeuwig je lockdown vakantie met een tattoo in de tattoo kraam op het privéstrand (tip: kies bijvoorbeeld voor een originele palmboom).

RIVM woordvoerder dolenthousiast
De woordvoerder van het RIVM is over dit experiment dolenthousiast: ''De jongeren hebben het erg zwaar gehad de afgelopen maanden: sociaal contact werd geminderd, vakanties werden geannuleerd en het wekelijkse uitgaan ging van de baan. We zijn dan ook erg blij dat dit experiment in samenwerking met Veldlab en weflycheap kan plaatsvinden.'' Ook Eelko van Drongen, mede-eigenaar weflycheap is mega enthousiast: ''Weflycheap vindt het een eer om deze uitzonderlijke reis te kunnen organiseren. Zo kunnen we in deze moeilijke tijd in de reisbranche toch een prachtige reis aanbieden.''

Hoe meld ik me aan?

Omdat het lockdown hotel een experiment is zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar. Ben jij enthousiast geraakt en wil jij er zeker van zijn dat jij een plekje in het hotel bemachtigt? Stuur dan vóór 1 april je naam, leeftijd en e-mailadres naar lockdownhotel@weflycheap.nl en wie weet nemen wij contact met je op!

  1. Home
  2. blog
  3. lockdown hotel scheveningen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.