Header afbeelding

5x de mooiste hotels op Bali

Dit zijn de perfecte vakantieadresjes op dit magische eiland!

Bali is de pérfecte plek voor een onvergetelijke droomvakantie. Dit geweldige eiland beschikt over de mooiste hotels met infinity pools en bizarre vergezichten over de rijstvelden. Wij zochten voor je uit wat de 5 mooiste hotels op Bali zijn. Ga voor een verblijf in één van deze droomresorts om je vakantie helemaal compleet te maken. Let op: hier wil je nooit meer weg! ;)

Hard Rock Hotel Bali *****

Direct aan een parelwit zandstrand vind je het super-de-luxe 5-sterren resort Hard Rock Hotel Bali. Met een uitgebreide Rock Spa, prachtige suites en het grootste buitenbad van Bali inclusief zandeiland is dit de perfecte plek voor een welverdiende vakantie. Nip aan een cocktail bij de poolbar of proef de lekkerste gerechten in één van de uitstekende restaurants. Geniet van de leukste optredens op de Center Stage en sluit de dag op een spectaculaire wijze af. Droom je al bijna weg?

De mooiste hotels op Bali - Hard Rock Hotel Bali

AYANA Resort & Spa Bali *****

Beleef je ultieme droomvakantie in het mega luxe 5-sterren AYANA Resort & Spa. Met een geweldige ligging midden in een tropische tuin direct aan een schitterend zandstrand en een infinity pool met waanzinnig uitzicht op zee kun jij hier optimaal genieten! Kom helemaal tot rust in de spa en laat je lekker verwennen. Dit droomresort beschikt verder over maar liefst 12 zwembaden en 19 eetgelegenheden. Bizar toch? Beter dan dit gaat het écht niet worden!

De mooiste hotels op Bali - Ayana Resort & Spa Bali

Hotel PinkCoco Bali ***

De naam zegt het al… Het bijzondere adults only Hotel PinkCoco is voorzien van héél veel roze! De prachtige suites zijn mega sfeervol ingericht met natuurlijk overal roze accenten. Ga een dagje aan je kleurtje werken op een heerlijk ligbedje aan het zwembad. Wandel in slechts een paar minuten naar het nabijgelegen strand Padang Padang, één van de mooiste stranden van Bali. Dit kleurrijke hotel op Bali is een heerlijk adresje voor je volgende droomvakantie naar dit magische eiland!

De mooiste hotels op Bali - Hotel PinkCoco Bali

Viceroy Bali *****

Ultiem genieten doe je in het gigantisch luxe 5-sterren hotel Viceroy Bali. Droom weg bij de meest magische uitzichten op de jungle en de rijstvelden. Laat je verwennen in de spa, zwem in de mooiste infinity pools en proef gerechten van echte wereldklasse. Ga voor een villa met privézwembad om het helemaal af te maken… Denk even helemaal nergens meer aan en kom écht tot rust tijdens deze super-de-luxe vakantie op Bali!

De mooiste hotels op Bali - Viceroy Bali

Hotel W Bali *****

Dromen komen uit tijdens een luxe vakantie in het overweldigende 5-sterren resort Hotel W Bali. Dankzij de geweldige ligging van dit resort loop je direct het parelwitte zandstrand op. Ideaal toch? Dobber in de heerlijke zwembaden en geniet van de prachtige uitzichten op zee. De suites zijn prachtig ingericht en beschikken over alle nodige luxe. Er zijn zelfs villa’s met een eigen zwembad. Wat een luxe! Genieten van de lekkerste gerechten en drankjes doe je in één van de restaurants van topklasse.

De mooiste hotels op Bali - Hotel W Bali

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. mooiste hotels bali
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.