Header afbeelding

De mooiste hotels met swim-up kamers

Spring direct het zwembad in vanuit je luxe kamer!

Trek meteen je zwemkleding aan na een heerlijke nachtrust, sla de deuren van je luxe swim-up kamer open en spring direct het zwembad in voor een verfrissende duik. Dat klinkt toch heerlijk? Een verblijf in een swim-up kamer is een geweldig idee voor jouw volgende zonvakantie! Hotels met swim-up kamers zijn super hot in Griekenland, je vindt ze in overvloed op onder andere Kreta, Rhodos en Zakynthos. Ook op de Spaanse eilanden zijn genoeg mooie hotels met swim-up kamers te vinden! Check hieronder snel wat de mooiste hotels met swim-up kamers zijn. Welke staat op jouw bucketlist voor je volgende zonvakantie?

Nativo Hotel Ibiza **** @ Ibiza

Nativo Hotel Ibiza is een gloednieuw 4-sterren hotel op Ibiza met een stijlvolle en trendy bohemian inrichting. Tijdens je verblijf in de swim-up kamer geniet je van de privacy en de luxe faciliteiten. Zo beschikt de swim-up kamer over een fijn buitenterras en een moderne badkamer met douche en vrijstaand bad. Begin de dag met een verkoelende duik in het zwembad of droom lekker weg in een hangmat. Ga naar de wellness voor wat ontspanning en kom even lekker bij tijdens je welverdiende zonvakantie!

Mooiste hotels met swim-up kamers Nativo Hotel Ibiza

Paralos Lifestyle Beach Resort **** @ Kreta

Paralos Lifestyle Beach Resort is een 4-sterren adults only hotel op het Griekse Kreta. Spring vanuit je luxe swim-up kamer direct het zwembad in en deel het zwembad alleen met andere gasten die ook een swim-up kamer geboekt hebben. Het terras van je kamer beschikt over een chille hangmat en een fijn ligbed. Verder heeft dit luxe hotel een zwembad met Balinese ligbedden, een restaurant en een koffiehuis. Dit kleinschalige en moderne hotel ligt ook nog eens direct aan het strand. Dit is een heerlijk adresje voor een zomervakantie op Kreta!

Mooiste hotels met swim-up kamers Paralos Lifestyle Beach Resort

Lopesan Baobab Resort ***** @ Gran Canaria 

Lopesan Baobab Resort is een super-de-luxe 5-sterren hotel op het populaire Gran Canaria. Het resort is ingericht in Afrikaanse stijl dat tot in de kleinste details is doorgevoerd. Boek een luxe swim-up kamer en heb direct toegang tot een gedeeld zwembad of zelfs een privézwembad! Op het resort vind je verder een gigantische tropische tuin met maar liefst 7 (!) zwembaden. Je vergeet hier af en toe gewoon dat je vakantie viert op een Spaans eiland! 

Mooiste hotels met swim-up kamers Lopesan Baobab Resort

Zante Maris Suites ***** @ Zakynthos

Zante Maris Suites is een ultra luxe 5-sterren hotel op het prachtige Zakynthos. In dit adults only hotel kom je alleen volwassenen tegen, dus dat betekent dat je hier écht de rust zult ervaren. Ga jij voor een swim-up kamer met een gedeeld zwembad of een swim-up kamer met een privézwembad? Beide opties zijn hoe dan ook geweldig! De ruime en moderne kamers beschikken over een fijn terras en bieden een geweldig uitzicht over de Ionische Zee. Bij Zante Maris Suites ervaar je ongekende luxe! 

Mooiste hotels met swim-up kamers Zante Maris Suites

Bahia Principe Fantasia ***** @ Tenerife

Bahia Principe Fantasia is een giga luxe en nieuw 5-sterren hotel op Tenerife en wordt beoordeeld met een 9. Dit thema hotel voor jong en oud ziet er zo magisch uit dat het écht op een sprookje lijkt! Om je zonvakantie helemaal compleet te maken boek je natuurlijk een adults only swim-up kamer. Deze luxe kamers beschikken over onder andere een zithoek, badkamer, televisie en terras. Verder vind je hier vijf restaurants en zes bars, waarvan drie poolbars! Het zal je aan helemaal niets ontbreken bij Bahia Principe Fantasia.

Mooiste hotels met swim-up kamers Bahia Principe Fantasia

Ixian All Suites ***** @ Rhodos

Ixian All Suites is een schitterend 5-sterren adults only hotel op Rhodos. Dit hotel doet je alleen maar denken aan een heleboel luxe. Als strandliefhebber ben je hier helemaal aan het juiste adres, je loopt namelijk direct het strand op. Kies uit een swim-up kamer met een gedeeld zwembad of een privézwembad. Zo’n keuze is nooit vervelend om te maken! Het enige wat jij tijdens deze zonvakantie moet doen is relaxen. Neem een ochtendduik in het zwembad en laat je daarna lekker verwennen in het wellnesscentrum! Klinkt goed, toch?

Mooiste hotels met swim-up kamers Ixian All Suites

Cavo Vezal **** @ Zakynthos

Cavo Vezal is een prachtig 4-sterren hotel wederom op het paradijselijke Zakynthos. Je komt hier alleen maar volwassenen tegen, dus je gaat gegarandeerd een ontspannen vakantie tegemoet! Je kunt hier onbeperkt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes, dankzij de geweldige all inclusive formule. De ligging van dit hotel is ook nog eens ideaal, het levendige Laganas bevindt zich namelijk vlak bij het hotel. Ga voor een swim-up kamer en maak het feestje helemaal compleet! 

Mooiste hotels met swim-up kamers Cavo Vezal

Stella Island Luxury Resort & Spa ***** @ Kreta 

Stella Island Luxury Resort & Spa is een absurd 5-sterren adults only hotel op Kreta. Dit hotel behoort tot één van de meest luxe hotels op Kreta en het lijkt net alsof je op de Malediven bent. Dat klinkt niet verkeerd! Het zwembad loopt door het hele resort en overal zie je ligbedden! Je kunt een luxe swim-up kamer boeken waarmee je direct toegang hebt tot een gedeeld zwembad. Wil je liever wat meer privacy? Ga dan voor de ruime en luxe villa’s die over een privézwembad beschikken. Pas op: je wilt hier nooit meer weg! ;)

Mooiste hotels met swim-up kamers Stella Island Luxury Resort & Spa

  1. Home
  2. blog
  3. mooiste hotels met swim up kamers
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.