Header afbeelding

Mooiste stranden Malta

Badkleding aan & gaan!

👩🏽‍💻 Geschreven door Esmée

Laat je meenemen op een reis naar de adembenemende stranden van Malta! Als je op zoek bent naar een heerlijke zonvakantie met kristalhelder water, zacht zand en een ongerepte omgeving, dan zit je hier goed! 

Malta is een is een waar paradijs voor strandliefhebbers. We zullen je laten kennismaken met de mooiste en meest betoverende stranden die het eiland te bieden heeft. Dus pak je zwemkleding, zonnebrandcrème en zonnebril er maar bij, het is tijd om op ontdekking te gaan!

Mellieha Bay: het grootste paradijs

Een van de populairste stranden en het grootste strand van Malta, Mellieha Bay. Met een uitgestrekt wit zandstrand en kristalhelder water is  het niet gek dat dit strand zo geliefd is onder zonaanbidders en watersportliefhebbers. 

Of je nu wilt zonnebaden op het strand, een duik wilt nemen in de verfrissende zee of een watersportactiviteit wilt beoefenen, dit paradijsje biedt voor iedereen wat wils. Mellieha Bay wacht op jou! 

Marina Harbor Malta

Marina Harbor, Malta

Ghajn Tuffieha, Gnejna Bay en Golden Bay: het bekende trio

Ghajn Tuffieha, Gnejna Bay en Golden Bay zijn drie stranden die vrijwel aan elkaar zijn gelegen. Het maakt niet uit voor welke van de drie stranden je kiest: ze zijn allemaal even mooi en perfect voor een dagje ontspannen. 

Ghajn Tuffieha is een rustig gelegen strand. Wil je de drukte wat ontwijken dan kun je hier het beste gaan zonnen. Gnejna Bay is een strand waar ook veel van de lokale bevolking naartoe gaat. Daarnaast kun je er ook goed snorkelen! Zoals de naam al zegt vind je een prachtig goudkleurig strand bij Golden Bay. 

Ga chillen op een handdoek op het strand, neem een boek mee of ga luisteren naar de golven! Deze drie stranden wachten op je! 

Paradise Bay: de verborgen schat

Paradise Bay is als een echte schat, weggestopt in een schilderachtige baai. Het turquoise water nodigt je uit om een verfrissende duik te nemen, terwijl de omringende rotsen een gevoel van privacy creëren. Hier kun je ontspannen en je gedachten laten afdwalen. Leg je handdoek neer, zet je strandhoed op en laat Paradise Bay je betoveren.

Blue Lagoon Comino Malta

Blue Lagoon, Comino

Stranden @ Maltezer Archipel 

Malta maakt deel uit van het Maltezer Archipel. Met de boot vaar je gemakkelijk binnen 45 minuten naar Gozo of Comino om daar de mooiste stranden en plekjes te ontdekken.

Ramla Bay: uniek strand op Gozo

Ooit een rood zandstrand gezien? Chill op Ramla Bay op het prachtige eiland Gozo en ontdek het zelf! Met zijn opvallende rode zand en adembenemende omgeving is dit strand een absolute must-visit. Geniet van de unieke schoonheid, maak een verfrissende duik in het azuurblauwe water en laat je betoveren door de magie van dit paradijsje. 

Blue Lagoon: Turquoise strand op Comino

Op het nabijgelegen eiland Comino, slechts een korte boottocht vanaf Malta, vind je de adembenemende Blue Lagoon. Dit stukje strand wordt gekenmerkt door zijn azuurblauwe water en witte zandstranden. Hier kun je je onderdompelen in het verfrissende water, snorkelen tussen kleurrijke vissen of gewoon genieten van de omgeving en de rust.

Ramla Bay Gozo

Ramla Bay, Gozo

De mooiste hotels @ Malta

Ontdek de beste hotels op Malta voor een geweldige goedkope vakantie! Kies voor een luxe vakantie of een gezinsvakantie. Er is genoeg keuze aan hotels die bij jouw wensen aansluiten! Verblijf in St. Julian's, Valletta of een andere stad en geniet van een welverdiende vakantie naar het mooie Malta! 

Cavalieri Art ****

Gelegen in het populaire stadje St. Julians vind je Cavalieri Art. De faciliteiten van dit hotel zijn top! Zwembad, sauna, op loopafstand van de bekende boulevard. Time to go! 

Ramla Bay Resort ****

Ramla Bay Resort is direct aan het strand gelegen. Je stapt zo het hotel uit en het strand op. Luxe en moderne kamers, meerdere restaurants, een prachtig zwembad & meer. Je vindt het allemaal in dit 4-sterren hotel! 

Maritim Antonine and Spa ****

Dit luxe hotel heeft een uitgebreid wellnesscentrum en een dakterras met zwembad, bar en fantastisch uitzicht over de stad. Dat wordt genieten! 

Valletta Malta

Valetta, Malta

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. mooiste stranden malta
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.