Header afbeelding

Nazomeren! Dit zijn de plekken waar jij je zomer kunt verlengen!

Dit zijn de plekken waar jij je zomer kunt verlengen!

Je voelt de winter er weer aankomen, het is officieel herfst en de dagen worden langer en kouder! Tijd om je zomergevoel vast te houden en een vakantie te boeken naar betere temperaturen. Wij hebben een aantal zonnige bestemmingen voor je op een rijtje gezet waar je alsnog kunt genieten van warmte. Waar gaat jouw nazomer vakantie naartoe?

De Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden: de eilanden waar het nooit onder de 20 graden komt. Het hele jaar geniet je hier van zonnige temperaturen. Kies jij voor La Palma, Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura of Tenerife?

Malta

Malta, een heerlijk eiland waar het zeker nog lekker warm in deze maanden. Vanaf Malta kun je een dagje naar de Blue Lagoon, een prachtig Bounty kleurig eilandje (zie de foto onderaan!)

Mallorca

Ook Mallorca in Spanje heeft een heerlijk klimaat. In oktober is het er ook nog rond de 24 graden. Mallorca heeft veel te bieden en heeft prachtige stranden! Tip: verken met de auto het noorden van Mallorca!

Kaapverdië

Op een aantal uurtjes vliegen van Nederland vind je Kaapverdië, hier is het altijd lekker weer, door het tropische klimaat. Hier vind je ook geweldige BOUNTY stranden. Regelmatig plaatsen wij deals naar Kaapverdië voor hele lage prijsjes. Kaapverdië is echt een aanrader voor gegarandeerd mooi weer.

Caribbean

Natuurlijk kun je ook naar de Caribbean gaan als je zeker wilt zijn van extreem hoge temperaturen! Op Aruba, Bonaire of Curaçao is het het hele jaar door warm! Ben je al eens op de ABC-Eilanden geweest? Wat dacht je dan van de Dominicaanse Republiek of Cuba

 

  1. Home
  2. blog
  3. nazomeren plekken zomer kunt verlengen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.