Onbewoond eiland schotland kopen

Onbewoond eiland in Schotland kopen

Geen vakantie boeken maar een eiland kopen

👩🏼‍💻 Geschreven door Zara

Onbewoond eiland te koop

Altijd al gedroomd van je eigen privé-eiland? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je! Op de zuidkust van Schotland ligt het eiland Barlocco op je te wachten!

Dit kleine eiland kan van jou zijn voor een prijs van ruim 150.000 pond, oftewel zo'n 170.000 euro!

Nu moeten we wel eerlijk zijn: Barlocco is niet het typische onbewoond eiland dat je kent uit films. Je zult hier geen parelwitte witte stranden vinden, geen azuurblauwe zee of wuivende palmbomen met kokosnoten. Aangezien het eiland zich voor de zuidkust van Schotland bevindt, kun je eerder regendruppels verwachten.

Maar laat je niet afschrikken, want wat je wél krijgt voor die 150.000 pond is ruim 25 hectare aan land met een ‘prachtig’ uitzicht volgens de verkoper. 

Hij beschouwt deze kans dan ook als iets ‘buitengewoon’. Momenteel zijn er geen gebouwen op het eiland aanwezig, dus elke potentiële koper wordt aangemoedigd om de mogelijkheden voor bebouwing te bespreken met de lokale autoriteiten. Maar, de kans is klein dat jij je droomvilla of vakantiehuis daar kan bouwen. 

Gezien het verleden verwacht de koper dat er wél veel interesse gaat zijn in dit Schotse eiland. Lees je dit en denk je, dit wil ik? Dit is jouw kans om die droom waar te maken, dus laat deze kans niet liggen! 😉

Onbewoond eiland schotland kopen

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. onbewoond eiland in schotland kopen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.