Header afbeelding

Populaire wellnesscentra in Nederland

Kom écht even helemaal tot rust!

Ben je écht even toe aan een relaxmomentje? Ga dan ultiem ontspannen in een wellnesscentrum in Nederland! Naast dat je hier geniet van de heerlijke wellness kun je hier ook blijven overnachten. Denk even nergens meer aan en kom helemaal tot rust... Een duik in het zwembad, chillen in de sauna of genieten van een massage. Wat wil je nog meer? Wij hebben voor jou een aantal populaire wellnesscentra in Nederland op een rijtje gezet! Bij deze wellnesscentra zul jij niets te kort komen en kun jij je helemaal laten verwennen. Voor welk wellnesscentrum in Nederland ga jij? 

Thermen Bussloo

Eén van de meest exclusieve wellnesscentra in Nederland is Thermen Bussloo! Hier vind je een wereld aan wellness... Niet alleen in het restaurant kom je verschillende landen tegen, maar ook in de wellness waan jij je eventjes in het buitenland. Zo heb je de Russische Banja sauna, de Azië sauna én de traditionele Finse sauna. Waan je in een echte Mexicaanse cenote in het unieke zoutwaterbad. Ondanks dat dit resort in eigen land te vinden is, voelt het alsof je even ver weg van huis bent. 

Fort Resort Beemster 

Het unieke Fort Resort Beemster bevindt zich in een gerenoveerd fort dat is omgetoverd tot een mega luxe wellnesscentrum, hoe vet! Dit wellnesscentrum beschikt over meerdere sauna's waaronder een kelosauna, een zoutbad en andere baden, een meditatie tuin en een warmwaterbron. Ga voor een heerlijke massage om even lekker tot rust te komen! Het is hier niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens duurzaam. Er wordt namelijk regenwater hergebruikt en de restwarmte van de sauna's wordt gebruikt om het fort en de baden te verwarmen. Klinkt goed!   

Thermae 2000 Valkenburg

Thermae 2000 Valkenburg staat bekend als één van de mooiste wellnesscentra van Nederland. Thermae 2000 ligt op drie bronnen, het water wordt gepompt uit 381 meter diepte en is wel 32 graden Celsius! Hier heb je zeker aan één dag niet genoeg! Maar dat geeft niks, want er zit een prachtig hotel bij waar je heerlijk kunt overnachten. Qua wellness zijn er veel verschillende sauna’s, baden, massages en opgietingen. Ideaal om lekker te relaxen! Niet alleen in de wellness, maar ook in de prachtige omgeving waar dit heerlijke wellnesscentrum ligt, kun je heerlijk genieten en ontspannen...

Sauna

Thermen Bad Nieuweschans

Thermen Bad Nieuweschans is één van de grootste wellnesscentra van Nederland! Naast dat het groot is, is het ook nog eens het eerste wellnesscentrum van ons land! Hier is de eerste thermale bron van Nederland ontdekt. Ontspannen in thermaal water uit eigen bron; dat is uniek! Je vindt hier verschillende sauna's en baden, maar je kunt ook kiezen voor een massage of beautybehandeling... Heerlijk, dat wordt ultiem genieten!

Wellnessarrangement 

Een wellnessarrangement is een arrangement waarbij je niet alleen kan genieten van wellness, maar ook van een heerlijke overnachting en met een beetje geluk zitten er zelfs nog maaltijden bij. Met zo'n arrangement ben je vaak goedkoper uit voor een overnachting met wellness, dan wanneer je dit los van elkaar boekt. Een wellnessarrangement kun je gemakkelijk vinden bij bijvoorbeeld Voordeeluitjes.nl! Ook Fletcher en Van der Valk hebben speciale wellness hotels en hiervoor ook arrangementen samengesteld. Dus als je nog op zoek bent naar een ontspannen nachtje weg, is dit zeker een aanrader! En heb je nou aan één nachtje niet genoeg? Kies dan voor een wellness weekend!

Voor meer wellness tips stay tuned!

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. populaire wellnesscentra nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.