Header afbeelding

7x vakantiehuisjes aan het water in Nederland

De leukste locaties voor een vakantie in eigen land!

Ga je dit jaar voor een heerlijke vakantie in eigen land? Verblijf dan in een leuk vakantiehuisje aan het water! Elke ochtend wakker worden in een luxe vakantiehuisje met fantastisch uitzicht over het water… Dat klinkt toch geweldig! Tijdens je verblijf kun je de leukste activiteiten doen, zoals een middagje vissen of bootje varen. Wij hebben de 7 leukste vakantiehuisjes aan het water in Nederland voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek bij welk verblijf je er zelfs gratis een sloep bij krijgt! 

1. Recreatiepark Tusken de Marren 

Bij Recreatiepark Tusken de Marren vind je betaalbare vakantiehuisjes aan het water. Dit vakantiepark heeft een fantastische ligging aan het ‘Meinesleat’ meer in het hart van de Friese meren in het dorpje Akkrum. De vakantiehuizen zijn stijlvol ingericht en beschikken onder andere over een flatscreen televisie, gratis WiFi, een zit- en eethoek en een luxe badkamer. Bijna alle vakantiehuizen hebben een eigen aanlegsteiger, zodat je je eigen boot kunt meenemen of een boot kunt huren op het vakantiepark. Ideaal toch!

Recreatiepark Tusken de Marren huisje aan het water

2. Waterpark Belterwiede 

Verblijf op Waterpark Belterwiede in één van de ruime villa’s aan het water mét een eigen aanlegsteiger. Dit park ligt in het Overijsselse dorpje Wanneperveen, vlak bij het bekende waterdorp Giethoorn. De vakantievilla’s lijken sprekend op rietgedekte woonboerderijen en zijn luxe ingericht. Je kunt je eigen boot of een gehuurde boot aanleggen bij het vakantiehuis. Het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt ook nog eens binnen handbereik, hier kun je geweldig wandelen, fietsen, varen of kanoën!

Waterpark Belterwiede huis aan het water

3. Waterpark Langelille

Waterpark Langelille beschikt over ruime vakantiehuizen aan het water in het Friese dorpje Langelille. Dit vakantiepark ligt op de grens van Friesland en Overijssel. Het waterrijke park is ruim opgezet, ligt aan open vaarwater en beschikt over een jachthaven. Je kunt verblijven in een waterbungalow of in een strandlodge. Beiden verblijven zijn modern ingericht en beschikken over een fijn buitenterras. In de nabije omgeving vind je het bekende Tjeukemeer en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ontdek wat de mooie omgeving allemaal te bieden heeft en ervaar de rust!

Waterpark Langelille huisjes aan het water

4. Vakantiepark Giethoorn 

Vakantiepark Giethoorn heeft leuke vakantiehuisjes aan het water mét gratis elektrische sloep. Dit vakantiepark vind je in het Venetië van het Noorden en is een écht paradijs voor waterliefhebbers. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de elektrische sloep, waarmee je gemakkelijk Giethoorn kunt verkennen. Vaar door de schattige grachtjes onder de vele bruggetjes door en bekijk de authentieke boerderijwoningen. In Giethoorn is genoeg te doen en er zijn veel eetgelegenheden waar je een lekker hapje kunt eten. Op het vakantiepark zelf vind je ook een eetcafé. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in een vakantiehuisje aan het water!

Vakantiepark Giethoorn huis aan het water met sloep

5. Natuurhuisje aan het water

Dit Natuurhuisje in Vinkeveen is een fijn adres voor een rustige vakantie aan het water. Het is een drijvend huisje gelegen aan een eilandje in de Vinkeveense Plassen. Je kunt een bootje huren bij de verhuurder van het Natuurhuisje, aangezien het huisje per boot bereikbaar is. Je verblijft hier midden in de natuur in een oase van rust. Dankzij de grote ramen heb je een prachtig uitzicht over het water en zie je allerlei soorten dieren voorbijkomen! Relax lekker in het zonnetje op het terras en word één met de natuur. Je kunt ook kiezen uit andere Natuurhuisjes aan het water.

Natuurhuisje in Vinkeveen aan het water

6. Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl 

Bij Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl vind je luxe vakantiehuizen aan het water met gratis sloep. Dit vakantiepark vind je in het Overijsselse Ossenzijl aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. De luxe vakantiehuizen zijn modern ingericht en beschikken over de nodige faciliteiten. Zo kun je gratis gebruik maken van de WiFi en heb je een ruim buitenterras tot je beschikking. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de sloep die je kunt aanleggen bij het vakantiehuis. Ga een dagje varen met de sloep en verken de waterrijke omgeving. Wat een luxe!

Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl vakantiehuizen aan het water

7. Harbour Village 

Harbour Village heeft de mooiste premium watervilla’s gelegen aan het Veerse Meer in het Zeeuwse plaatsje Arnemuiden. De watervilla’s beschikken over een eigen aanlegsteiger, dus je kunt je eigen boot of een gehuurde boot aanleggen bij het vakantiehuis. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje op het ruime steigerterras en geniet van het fenomenale uitzicht. Ga naar Middelburg, Vlissingen of Domburg om gezellig te shoppen en een lekker hapje te eten. Bij terugkomst in de luxe villa kom je weer écht tot rust in deze bijzondere omgeving.

Harbour Village villa aan het water

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. vakantiehuis aan het water nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.