Header afbeelding

Vakantiehuizen met zwembad in Nederland

Geniet met familie of vrienden van een luxe vacay in eigen land!

Ben je van plan om dit jaar lekker in Nederland vakantie te vieren? Ga dan voor een heerlijke vacay in een vakantiehuis mét zwembad! Hoe gaaf is het om een vakantiehuis te huren met eigen zwembad voor een gezinsvakantie of een weekendje weg met je vriendengroep… Wij hebben een aantal mooie vakantiehuizen met privézwembad in Nederland voor jou op een rijtje gezet!

Vakantiehuis met verwarmd privézwembad & terras in Ibiza style

Deze kleurrijke villa voor zes personen beschikt over een verwarmd buitenzwembad en een terras in Ibiza style. Dit vrijstaande vakantiehuis staat midden in het natuurgebied van Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Prachtig… Dit is de ideale plek voor een ontspannen vakantie met het gezin! 

Vakantiehuis met zwembad Nederland

Vakantiehuisje met je eigen verwarmde zwembad & hottub

Dit schattige natuurhuisje voor twee personen is de pérfecte plek voor wat quality time! Met een verwarmd buitenzwembad, een hottub én een sauna kom je hier samen helemaal tot rust… De prachtige natuur rondom het vakantiehuisje leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of fietstocht. 

Vakantiehuis met zwembad Nederland

Authentiek natuurhuisje met privézwembad op een boerenerf

Op het erf van een oude woonboerderij staat dit authentieke natuurhuisje voor vier personen. Het knusse huisje is comfortabel en luxe ingericht en heeft een gezellige boeren woonkeuken. In de prachtige tuin vind je je eigen verwarmde zwembad! Vanaf het erf loop je direct een landgoed op en wandel je de bossen in. Prachtig plekje voor een gezinsvakantie! 

Vakantiehuis met zwembad Nederland

Luxe groepsvilla in de Achterhoek met verwarmd buitenzwembad

Wauw… deze luxe groepsvilla met privézwembad is écht een pareltje! Dit vakantiehuis is ruim en sfeervol ingericht en biedt plek voor maar liefst veertien (!) personen. Met een verwarmd buitenzwembad, een fitnessruimte én een sauna is dit de ideale plek voor een vakantie met vrienden of familie.

Vakantiehuis met zwembad Nederland

Prachtige wellness villa midden in de natuur met zwembad en sauna

Deze gigantische villa is een fantastisch adresje voor een wellness vakantie met de hele familie! In de villa is namelijk plek voor wel twintig personen… Geniet hier van de vele luxe met een verwarmd buitenzwembad, een sauna, een fitness en een kampvuurplaats. Dat allemaal midden in de prachtige natuur van de Achterhoek. Genieten geblazen!

Vakantiehuis met zwembad Nederland

Er zijn nog zoveel meer prachtige vakantiehuizen met zwembad te vinden in Nederland… Check vooral eens Natuurhuisje.nl om de leukste vakantiehuizen met zwembad te vinden. Bel je vrienden of familie maar vast op voor een heerlijke vacay in eigen land in een vakantiehuis met zwembad! 

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. vakantiehuizen met zwembad in nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.