Header afbeelding

6 vakantievilla’s uit populaire TV-programma’s

Love Island, Boer zoekt Vrouw & meer!

Ben jij als geen ander fan van reality-tv-datingshows? Bingewatch jij het liefst series zoals Love Island, Boer zoekt Vrouw en Married at First Sight? En droom je tijdens het kijken van deze shows weg bij de tropische bestemmingen en luxe villa’s? Wij in ieder geval wel! Maar wat nou als deze dromen werkelijkheid kunnen worden? 

ExpressVPN heeft namelijk onderzoek gedaan naar de verschillende filmlocaties van populaire datingprogramma's en hun succespercentages. Dus zoek jij nog een leuke bestemming voor jouw romantische getaway? Lees dan verder!

1. Villa de la Vina 

📺 De Bachelorette (VS seizoen 20)

Ontdek Villa de la Vina in Agoura Hills: een verborgen parel genesteld in het hart van Californië's wijnland. Deze adembenemende locatie biedt een mix van luxe en natuurlijke schoonheid. Perfect voor een onvergetelijke bruiloft of droomvakantie. 

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat het succespercentage van stellen die in het programma zijn gevormd 42% is. Dat is het meeste van alle programma's die onderzocht zijn!

2. The Convent

📺 Boer zoekt Vrouw (Australië seizoen 13)

Ervaar de historische charme van The Convent in New South Wales. Dit voormalige klooster, nu omgetoverd tot een luxe verblijf, is omgeven door schilderachtige tuinen en ademt een tijdloze elegantie. Een unieke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een vleugje geschiedenis en verfijning.

Ook Boer zoekt Vrouw heeft een succespercentage van maar liefst 33%! Ook de score op langdurige liefde is 72%. In de afgelopen 13 seizoenen heeft het programma 19 stellen bij elkaar gebracht, met als resultaat negen huwelijken en 26 kinderen! 

3. Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa

📺 Married at First Sight (VS seizoen 16)

Duik in het paradijs bij Grand Palladium Lady Hamilton Resort & Spa in Jamaica. Geniet van ongeëvenaarde luxe, kristalheldere wateren en authentieke Caribische gastvrijheid. Of je nu ontspant in de spa of danst op reggaeritmes, dit resort belooft een onvergetelijke tropische ontsnapping.

4. Andaz Maui's Kihei Resort

📺 Temptation Island (VS seizoen 5)

Beleef het ultieme eilandgevoel bij Andaz Maui's Kihei Resort in Hawaii. Genesteld tussen wuivende palmen en azuurblauwe wateren, biedt dit resort een mix van moderne luxe en traditionele Hawaiiaanse charme. Laat je verwennen in een paradijselijke omgeving en ervaar Aloha op zijn best.

5. TRS Yucatan Hotel

📺 Love is Blind (VS seizoen 4)

TRS Yucatan Hotel in Mexico is pure verwennerij. Dit adults only resort combineert een intieme sfeer met luxe voorzieningen. Geniet van de serene stranden, gastronomische ervaringen en persoonlijke service. Voor wie op zoek is naar een exclusieve Mexicaanse ontsnapping, is TRS Yucatan de ultieme bestemming. Ontdek het nu!

6. Coral Estate 303

📺 Ex on the Beach, Double Dutch Allstars (2019)

Ontdek Coral Estate 303 in Curaçao: een oase van rust en luxe. Dit exclusieve verblijf biedt een panoramisch uitzicht op de Caribische Zee, omringd door het betoverende landschap van het eiland. Voor een onvergetelijke tropische ervaring vol comfort en charme, is Coral Estate 303 jouw ideale uitvalsbasis. Ervaar het zelf!

  1. Home
  2. blog
  3. vakantievillas uit tv progammas
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.