Header afbeelding

10 redenen voor een reis naar Mallorca

Dit Spaanse eiland moet je bezoeken!

Een vakantie op Mallorca staat garant voor een tijd vol zon, zee, strand, cultuur én natuur. Mallorca wordt door veel mensen enkel gezien als partybestemming, maar dit eiland is erg verrassend en heeft héél veel moois te bieden! In deze blog geven wij jou 10 redenen, waarom jij dit Spaanse eiland moet bezoeken.

  1. In 2 uurtjes vlieg jij naar het zonnige Mallorca en je kunt vaak een mega goedkope pakketreizen en vliegtickets kopen. Houd goed onze deals in de gaten!
  2. Mallorca beschikt over de meest prachtige stranden. Het Spaanse eiland telt maar liefst 581 kilometer aan kustlijn en ruim 179 baaien en stranden. 
  3. Ook is Mallorca een hele goede shopbestemming! In de hoofdstad Palma kun je je uitleven, maar ook heb je er een aantal shopping malls. Shopping malls die de moeite waard zijn bijvoorbeeld: Centro Comercial Porto Pi in Palma, Festival Park Outlets op slechts10 minuutjes van Palma en FAN Mallorca Shopping in Palma.
  4. Mallorca beschikt over de meest toffe beachclubs! In de omgeving van de hoofdstad Palma, vind je 2 super leuke beach clubs! Nummer 1 is Puro Beach in Can Pastilla. De tweede is Nikki Beach Club in Magaluf! Hier vind je heerlijke bedjes en een zwembad aan zee!
  5. Mallorca is het perfecte eiland om met de auto te touren en de mooiste baaitjes te bezoeken. Een scootertje is ook geen slecht idee, heerlijk touren met bijvoorbeeld een vespa.
  6. De hoofdstad Palma, heerlijk om te shoppen, bezienswaardigheden te bekijken en te eten! Vergeet dan niet om de Kathedraal te bezoeken!
  7. Mallorca kent het hele jaar door lekkere temperaturen. En de zon schijnt hier gemiddeld 300 dagen per jaar, heerlijk!
  8. Mallorca is mega fotogeniek! Niet alleen de prachtige stranden verdienen een plekje in jouw galerij, maar ook de pittoreske bergdorpjes, zoals Valldemossa en Deià.
  9. Dit Spaanse eiland is super divers! Zo beschikt Mallorca niet alleen over prachtige stranden, maar ook over een adembenemende natuur. Bezoek bijvoorbeeld De Serra de la Tramuntana. Dit werelderfgoed is werkelijk prachtig!
  10. Je kunt op verschillende plekken op Mallorca goed duiken of snorkelen! Cala Llamp, Cala Figuera en Cala Tuent zijn bijvoorbeeld goede plekjes om de onderwaterwereld van het eiland te ontdekken.

 

  1. Home
  2. blog
  3. waarom jij naar mallorca moet
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.