Header afbeelding

5x workation locaties in Nederland

De beste spots waar je lekker aan de slag kunt gaan!

Een workation is natuurlijk een geweldige combinatie van werk en vakantie. Een workation in Nederland is de ideale uitkomst om op een fijne plek lekker bezig te kunnen met je werk. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wel een beetje klaar bent met dat thuiswerken. Je zit alleen maar binnen en het is soms lastig om je goed te kunnen concentreren. Tijdens een workation kun je in alle rust toch lekker aan de slag en zul je genoeg inspiratie krijgen. Wij hebben de 5 leukste locaties voor een workation in Nederland voor jou op een rijtje gezet!

Workation op de Veluwe

De Veluwe is de ideale locatie voor een workation in eigen land. In deze groene omgeving kun je je batterij even lekker opladen en word je niet afgeleid. Verblijf tijdens je workation op de Veluwe in de luxe Outdoor Suite Cuber Veluwe. Dit is dé plek waar het draait om natuur, vrijheid en rust. Je verblijft hier midden in de natuur in een luxe Outdoor Suite met een moderne inrichting. Je kunt hier zelf heerlijk koken in de keuken en ‘s avonds met een wijntje op de bank ploffen. Deze design lodge beschikt over onder andere een vaatwasser, terras, Sonos One SL box, inloopregendouche met glazen plafond en veel meer luxe om jouw workation op de Veluwe écht compleet te maken.

Workation in Utrecht 

Ga jij liever voor een workation in een levendige stad zoals Utrecht? Je kunt er dus ook voor kiezen om juist de mensen op te zoeken en in een gezellige omgeving aan de slag te gaan! BUNK Hotel Utrecht is een echte aanrader voor een workation in het mooie Utrecht. Dit unieke hotel is gevestigd in een monumentale voormalige kerk en beschikt over comfortabele kamers. Je kunt lekker aan de slag in dit unieke hotel. Vanuit het hotel loop je gemakkelijk het centrum in, dus je kunt er ook voor kiezen om te werken in een gezellig restaurantje. Het BUNK Hotel ligt ook nog eens vlak bij Utrecht Centraal. Wat een ideale plek is dit voor een workation in Utrecht!

Workation in Friesland

Ben je op zoek naar een locatie voor een workation in het noorden van ons land? In Friesland heb je vele mooie locaties waar je je kunt terugtrekken. Het natuurhuisje in Westhem is zo’n perfecte locatie voor een workation. Dit luxe, vrijstaande appartement midden in de natuur biedt een prachtig uitzicht over de Friese meren en de natuurrijke omgeving. Dat betekent dus écht in alle rust ontspannen. Het luxe huis is voorzien van een vrijstaand ligbad, een badkamer met dubbele regendouche, een ruime zithoek en een geweldig balkon. Je kunt hier in alle rust lekker aan de slag en ondertussen genieten van het rustgevende uitzicht. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke workation in het mooie Friesland!

Workation aan zee

Ben jij echt een strandmens en ga je liever voor een workation aan zee? Het vakantiepark Basecamp IJmuiden is hiervoor de pérfecte plek. Je vindt hier niet alleen tiny houses, maar ook tiny offices. Het is dus mogelijk om hier een werkplek of meeting room te huren. Deze plek is heel erg geschikt voor digitale nomaden en milieubewuste toeristen. Ook wordt hier geëxperimenteerd met nieuwe vormen van wonen en werken. Bij Basecamp IJmuiden kun je kiezen uit 32 unieke tiny houses die van alle gemakken voorzien zijn. Extra pluspunt: je staat binnen 2 minuten op het strand van IJmuiden. Wat een ideale locatie voor een workation aan zee is dit!

Workation in Limburg

Ook in het zuiden van ons land kun je genieten van een welverdiende workation. Ga hiervoor naar het gezellige Maastricht en ontdek het zuiden van Limburg. Cour 8 Lofts is een aanrader voor een workation in Limburg. Dit hotel is gevestigd in een historische boerderij aan de rand van Maastricht en het wordt beheerd door een familie. Je vindt hier moderne en stijlvolle lofts en suites die van alle gemakken voorzien zijn. Sluit de werkdag ontspannen af met een wijntje in het grote ligbad. Deze plek is een heerlijke uitvalsbasis voor een workation in Limburg. Met de pérfecte combinatie van het levendige Maastricht en de rust op het platteland!

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. workation locaties nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.