Header afbeelding

Lange vakanties

Wil jij een lange vakantie, maar er niet teveel voor betalen? Dan kan je je geluk niet op op deze pagina! Weflycheap biedt jou vele mogelijkheden voor een goedkope lange vakantie! Bekijk snel het uitgebreide aanbod hieronder. Alle vakanties zijn sowieso langer dan een week! 

Lange vakanties

Wil jij een lange vakantie, maar er niet teveel voor betalen? Dan kan je je geluk niet op op deze pagina! Weflycheap biedt jou vele mogelijkheden voor een goedkope lange vakantie! Wij bieden reizen aan naar een heleboel verschillende bestemmingen. Kies wat jou het leukst lijkt en boek!

Roadtrippen

Een lange vakantie is dé ideale gelegenheid om te gaan roadtrippen. Laad de auto vol, wat lekkers voor onder weg en gaan! Het voordeel van een roadtrip is dat jij kan bepalen waar je heen gaat, voor hoelang en waar je tussendoor stopt om iets moois te bewonderen. Hier een paar voorbeelden voor gave roadtrips:

Route 66

Rij 4000 kilometer (of korter) dwars door de U.S.A.! Je rijdt van het zanderige oosten naar het groene westen. Na deze fantastische roadtrip kun je gelijk 8 staten van je lijstje afvinken. Wil je dit allemaal zien moet je minstens een maand uittrekken. Mocht je niet zolang weg willen kan je natuurlijk ook een deel van deze trip doen.

Amalfi

Italy is always a good idea! De kustweg rond Amalfi is 56 kilometer lang en biedt uitzicht op het strand, turqooiskleurig water en prachtige stadjes die tegen een klif zijn geplakt. Maar een stop in een rustig gelegen baai of ga een hapje eten in een van de vele steden.

Route 62

Tijdens deze trip trek je rond in Zuid-Afrika en volg je een route van 748 kilometer. Tijdens de trip kom je een hoop wijnproeverijen tegen, geweldige steden zoals Kaapstad, valleien, kliffen, rivieren en natuurlijk de indrukwekkende dierenwereld!

Backpacken

Ook wel rugzaktoerisme genoemd, is een vorm van reizen waarbij je met een rugzak de weide wereld in trekt. Hieronder een aantal tips waar te gaan backpacken.

Thailand

Thailand is een van de populairste bestemmingen onder backpackers. Je vindt er prachtige stranden, bijzondere natuur, mooie tempels en leuke feestjes. Zowel de cultuur als de natuur is zeker de moeite waard! Het openbaar vervoer is goed geregeld en het leven is er goedkoop.

Indonesië

Indonesië heeft heel veel te bieden: perfecte stranden waar je fantastisch kunt surfen, oneindig veel tempels, aardige mensen en levendige natuur. Tijdens jouw tocht kun je verschillende trekkings maken. Zo zijn er heel veel tochten naar verschillende vulkanen of richting de jungle.

Australië

Zon, zee, zand en vrijheid! Dat is Australië. De mensen zijn er vriendelijk, het eten is heerlijk, het weer is aangenaam en de sfeer is om vrolijk van te worden. Ga backpacken door West Australië voor een avontuurlijke reis met veel natuur en weinig westerse invloeden. Wanneer je van noord naar zuid trekt kom je veel te weten over de geschiedenis. Liever veelzijdigheid en goed kunnen feesten? Ga dan naar de Oostkust.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden voor een lange vakantie. Er zijn heel veel mogelijkheden en aan jou de keuze waar je het liefst naar toe gaat!

  1. Home
  2. lange vakanties
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.