Over ons: het verhaal van weflycheap

corona info! lees hier alles over omboekgaranties en welke bestemmingen (straks) weer te boeken zijn

over ons belgie

Het verhaal van weflycheap

Hi! Ik ben Seppe, Country Manager bij Weflycheap België. 


Ik heb altijd al een passie voor reizen gehad maar tijdens mijn studies had ik hier helaas het geld niet voor. Dat maakte me creatief in het zoeken van goedkope vliegtickets en zo kwam ik terecht bij weflycheap.nl. In de zomer van 2018 deed ik als kleine Belg dan ook stage bij Weflycheap in Zwolle (Nederland). 


Nadien keerde ik terug naar België om mijn studies af te ronden. Maar de passie die Ruud Raaijmakers & Eelko Van Drongelen (de oprichters Weflycheap) uitstraalde werkte aanstekelijk. Een eigen business starten was altijd een droom van me. Dus wat is er beter dan mijn passie te combineren met mijn grote droom, zodat naast Nederland, ook heel België kan profiteren van goedkope vliegtickets, pakketreizen en andere vakantiedeals? Want reizen verrijkt je enorm, en dat moet mogelijk zijn voor iedereen. In het 2021 was het dan zover, Weflycheap.be was born! 


Weflycheap.be is nu een dynamische organisatie met een kantoor in België. De hoofdzetel WeFlyCheap.nl is gevestigd in Zwolle te Nederland. We doen er alles aan om jou de beste vakantiedeals aan te bieden in België en wereldwijd. Dit kunnen (zon)vakanties zijn, maar ook vluchten en stedentrips.


Elke dag doen we onze uiterste best om jou te helpen de wereld te ontdekken. We selecteren daarom alleen de allerbeste deals met de beste prijs-kwaliteitsverhouding en plaatsen deze vervolgens direct op onze website. Zo hoef je zelf niet meer te zoeken want Weflycheap.be heeft de beste deals voor je gevonden! Wij werken immers samen met alle grote reisaanbieders van België.

 

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een e-mail. We horen graag van je!

 

 

 

Mis nooit meer een topdeal!