Header afbeelding

Bucketlist reizen

De meest bijzondere bucketlist reizen

Bucketlist reizen: dit wil je ooit een keer hebben meegemaakt! De perfecte bucketlist reis is voor iedereen natuurlijk anders, want de opties zijn eindeloos. Heb jij al een bucketlist? Waar wacht je dan nog op? Wacht niet langer en begin met afstrepen ;) In deze blog lees je alle reizen die jij op jouw bucketlist wil hebben staan!

Op safari in Afrika

Wij hoeven jou niet te vertellen dat een safari in Afrika onder de term bucketlist reizen valt. Spot de Big Five, ervaar de Afrikaanse cultuur, tradities en laat je betoveren door een schitterende flora en fauna. Omgeven door alle geluiden van de natuur, in je tent of in een lodge ervaar jij een onvergetelijke ervaring tijdens deze bucket list reis. 

 

Een van de meest populaire bestemmingen voor een safari in Afrika is Kenia met zijn beroemde Masai Mara Nationaal Reservaat. Spot er de meest bijzondere wilde dieren zoals zebra’s, leeuwen, hyena’s, giraffen, luipaarden en olifanten. Wauw.. Andere bekende bestemmingen voor een safari in Afrika zijn Tanzania, Zuid-Afrika en Botswana. Het kan niet anders dan dat jij het geweldig gaat vinden. 

Bucketlist reizen safari in Afrika

Loop over de Chinese Muur

Lopen over de Chinese Muur is toch wel een hele bijzondere ervaring. Het unieke bouwwerk is maar liefst 21.196 kilometer km lang, en is opgetrokken uit aarde en stenen. De muur is gebouwd om het Chinese keizerrijk tegen vijanden te beschermen. Een echte bucketlist reis! 

Bezoek RIO de Janeiro, de stad van de samba

Een van de meest iconische bezienswaardigheden van RIO de Janeiro is het standbeeld van Christus de Verlosser, die uitkijkt over de stad. RIO staat bekend om levendige muziek en dans, met name de Samba. Het kan niet andere dan dat jouw heupjes hier flink worden losgegooid. Geniet er van zon, zee, strand, surfen en van de levendige sfeer in de stad. 

Bucketlist reizen christus de verlosser

Zet een roadtrip door Amerika op je bucketlist

Een roadtrip door Amerika valt natuurlijk ook onder de bucketlist reizen. Een onvergetelijke en misschien wel levensveranderende ervaring. Ontdek de diversiteit en omvang van het bijzondere land, terwijl je je onderweg door unieke en adembenemende landschappen beweegt. Of je nou kiest voor de stranden van Florida, de canyons van Utah of de nationale parken in Californië, je zal je blijven verbazen door de grootheid van het land.

 

Een roadtrip is perfect voor de echte avonturiers. Tijdens zo’n roadtrip kan je jezelf helemaal opnieuw ontdekken. Ga nieuwe uitdagingen aan, ga op zoek naar avontuur en ontdek nieuwe ervaringen. Kortom, een roadtrip door Amerika is een onvergetelijke ervaring en is er één die op jouw bucketlist moet komen te staan. 

Bucketlist reizen canyons utah

Reizen naar IJsland

Je kent het wel, de sprankelende plaatjes van het noorderlicht, de middernachtzon, adembenemende landschappen, majestueuze gletsjers, indrukwekkende watervallen, vulkanen en fjorden. Als je denkt aan de term bucketlist reizen, dan is IJsland er één die bij velen naar boven komt. 

 

Naast de bijzondere fenomenen die IJsland bezit, is het ook een land van een rijke geschiedenis en cultuur. Wist je wel dat ze hier unieke tradities hebben, zoals het eten van rotte haai en het vieren van midzomer? Een reis naar IJsland zal een onvergetelijke ervaring worden. 

Bucketlist reizen ijsland

#Bucketlist! Parelwitte stranden en een azuurblauwe zee op de Malediven 

Het perfecte Pinterest plaatje: een droomreis naar de Malediven. Waterbungalows, parelwitte stranden, wuivende palmbomen, een eindeloze oceaan en niet te vergeten; een super romantische en ontspannen sfeer. Met een heerlijk temperatuurtje het hele jaar door is de Malediven ook nog eens de perfecte winterzon vakantie.

 

Een reis naar de Malediven staat bekend om een ongerepte natuur, een exotisch karakter en geweldige sfeer. Het is één van de mooiste plekken op de wereld die op verscheidene bucketlists te vinden is. 

bucketlist reizen malediven

Pyramides in Egypte

De piramides van Egypte zijn omringd door mysterie en intrige en zijn werkelijk een meesterwerk van architectuur en techniek. De piramides zijn gebouwd met miljoenen stenen waarvan sommige stenen wel meer dan 50 ton wegen. Bizar! Een vakantie Egypte valt überhaupt onder de term bucketlist reizen. Want er valt nog veel meer te beleven in dit culturele land. 

 

Andere historische bezienswaardigheden zijn het ook waard om een bezoekje aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de tempels van Luxor en Karnak, de Vallei der Koningen of de Sfinx. In de Rode Zee vind je een prachtige en kleurrijke onderwaterwereld, welke je ontdekt tijdens het snorkelen of duiken. 

Bucketlist reizen egypte

Drijven in de dode zee

Wist je dat de dode zee het laagste punt op aarde is, en het zoutgehalte zo hoog dat het onmogelijk is om te zinken. Drijven zonder dat je je armen en benen hoeft te bewegen. Dat is bijzonder! En daarom één om toe te voegen aan jouw bucketlist. Wat ook nog een voordeel is, is dat De Dode Zee een hoge concentratie mineralen bevat, zoals magnesium, kalium en calcium. Die staan bekend om hun geneeskrachtige eigenschappen. 

Surfen op Hawaii

Hawaii is een waar paradijs voor surfers en valt echt onder bucketlist reizen. Je vindt er legendarische golven, een rijke surfcultuur en adembenemende landschappen. Surfen op Hawaii is een avontuur en is iets wat jij niet snel zult vergeten. Zie jij jezelf al staan op een surfbord? ;)

Bucketlist reizen hawaii

  1. Home
  2. blog
  3. bucketlist reizen
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.